Uplights Udlejning (Par 56 LED) - Leje af Uplights i Roskilde

Lys & Uplight lamper udlejes til private & erhvervs arrangementer

Uplights Udlejning
Lejepris: 300,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Uplights Udlejning
Til Leje
Uplights Udlejning
Til Leje
Uplights Udlejning
Til Leje
Uplights Udlejning
Strømforbrug: 55W
Mulighed: Til Leje
Uplights (Par 56 LED) Udlejning til private og erhverv

Leje af 4 stk. LED uplights som kan låses på en fast farve (mere end 65.000 farvemuligheder) eller styres ved enten indbyggede programmer hvor de skifter farve eller DMX styres med professionelle lyspulte. Gulvlamper/uplights er for tiden brugt meget til grundlys til fester og events. De er et perfekt supplement til det lys der bevæger sig på dansegulvet for at gøre lokalet lidt festligere og skabe en hygge. Mange bruger upligts til baggrundslys så man kan slukke eller dæmpe det kedelige hvide lys lokaler oftest er udstyret med.

Medfølgende Udstyr:
  • 4 stk. LED Uplights
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken type uplights skal lejes?

Der findes i dag to muligheder af uplights typer som egner sig til fester og events. Den ene er med alm. strømkabel 230V, og den anden er med indbygget batteri. Vi plejer at anbefale modellen der sluttes til stikkontakter da man så ikke skal tænke på opladning af lampen og hvor længe batteriet holder. Mange batteri uplights kan holde strøm en lang aften, men så sænker de løbende lysstyrken for at spare batteriet. Har du adgang til alm. stikkontakt så anbefaler vi at bruge LED uplights med 230V + medfølgende forlængerledninger. Så skal du ikke tænke på batteritid og det er oftest også en billigere løsning hvor du får flere lamper for samme pris.

 

Gode råd ved brug og leje af uplights

Uplights/gulvlamper placeres oftest ude langs væggene i et lokale for at lyse med kraftige farvede stråler op af væggen. Det giver både en hyggeligere stemning i festlokalet og bryder rammerne i f.eks. mødelokaler, idrætshaller og lignende steder. Uplights lamperne kan både monteres i rig eller stativer og lyse nedad, eller de kan stå på gulvet som oftest er den mest praktiske løsning.

NB! Uplights lamperne bør være overdækket ved udendørs brug i tilfælde af regn.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af uplights/gulvlamper
  • Højtalersæt m/ 2 aktive 15" topkasser: 500,- inkl. moms.
  • Wash LED Movinghead m/ stativ: 250,-

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)Live BandTemafester
No location available

Tips & Tricks

Uplights Leje

5
Uplights LED lamper egner sig specielt godt til at gøre et lokale festligt og farverigt. Det kan være alt fra en sportshal til en kantine, hvor man ønsker lokalet skal fremstå mere festligt - her anbefaler vi LED uplights til at sætte farver på tingene.
2023-11-01

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.