Sanganlæg - Leje af Sanganlæg & Lydanlæg på Sjælland

Lyd & Højtalere udlejes til private & erhvervs arrangementer

Sanganlæg Leje
Lejepris: 1.200,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Sanganlæg Leje
Til Leje
Sanganlæg Leje
Til Leje
Sanganlæg Leje
Til Leje
Sanganlæg Leje
Strømforbrug: 1500W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 20kg.
Sanganlæg Leje til private og erhverv

Sanganlæg bruges ofte til opgaver som: Mindre koncert, underholdning, kirkekoncert, amatørteater eller lign. Sanganlægget her egner sig til forsamlinger på op til 100-200 tilhørere, alt efter lokalets indretning og hvor høj lyden skal være. Sanganlægget består af: 2 stk. ElectroVoice højtalere m/ indbygget forstærker, lydmixer med effektmodul, Shure vocal mikrofon og nødvendige stativer. Lydmixeren bruges til at regulere lydens niveau for den enkelte kilde, men primært samle signalerne fra mikrofoner og lydkilder (f.eks. AUX, klaver, guitar). Lydmixeren er udstyret med FX effektmodul der giver mulighed for at sætte lidt rumklang/chorus eller andre effekter på vocalen. Det er muligt at leje trådløse mikrofoner eller alm. mikrofoner til anlægget og koble disse til lydmixeren hvis der er behov for dette.

Medfølgende Udstyr:
  • 2 stk. EV Aktive Højtalere (ELX115P / ELX112P).
  • 2 stk. Højtaler Stativer.
  • 1 stk. Shure SM-58 Vocal mikrofon.
  • 1 stk. Mikrofonstativ.
  • 1 stk. Lydmixer m/ FX Effektmodul.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse sanganlæg bør jeg leje?

Sanganlægget her består af 2 kraftige og professionelle EV højtalere på stativer med indbygget forstærker, ved større forsamlinger kan der lejes ekstra højtalere og disse kan serieforbindes til eksisterende anlæg - både for at sprede lyden mere og for at give et kraftige lydbillede ved flere deltagere. Lydanlægget kan både bruges til musik og tale/sang samtidig hvis dette ønskes. Der medfølger AUX (mini-jack) ledning til den lille mixer, så du kan tilslutte f.eks. en laptop/ipad eller lign. Det er også muligt at koble guitar, klaver eller andre instrumenter til mixeren som akkompagnement til vocalen.

 

Gode råd ved brug og leje af sanganlæg

Når du stiller højtalerne op til anlægget så er det en god ide at stille dem godt ud til siderne og ikke tæt på der hvor sangeren/sangerne primært befinder sig. Det minimerer evt. mikrofonhyl (feedback) og giver en bedre spredning af lyden i lokalet. Højtalerne placeres oftest på de medfølgende stativer ved større forsamlinger, men alternativt kan de også stilles direkte på et scenegulv. Start med at skrue ned for lyden på højtalerne så du får testet og tilsluttet systemet uden at overbelaste systemet og undgå evt. feedback under tilslutning og justering.

NB! Højtalerne egner sig fint udendørs, skal dog overdækkes ved regn.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med udlejning af sanganlægget

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktMiniJack (AUX) TilslutningXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupKaraokeKoncerter (Små)KonferencerLive BandMøder
No location available

Tips & Tricks

Sanganlæg Tilslutning

5
Når du tilslutter sanganlægget anbefales det at skrue ned på højtalerne for at undgå evt. feedback (mikrofonhyl) og ikke overbelaste anlægget unødigt. Placer højtalerne på stativer og i en passende afstand til vokalisterne, for at sprede lyden bedst muligt og undgå unødig feedback/rungen i højtalerne.
2023-11-03

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

BlueTooth Modtager

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.