Højtaler Udlejning Opera 405 - Leje af Højtalere i Roskilde

Lyd & Højtalere udlejes til private & erhvervs arrangementer

Højtaleranlæg (Lille)
Lejepris: 500,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Højtaleranlæg (Lille)
Til Leje
Højtaleranlæg (Lille)
Strømforbrug: 800 Watt (Max)
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 30kg.
Højtaler Udlejning til fester og events

Udlejning af 2 stk. dB Technologies Opera 405 professionelle højtalere med indbygget forstærker. Denne type højtaler er bygget op i kraftigt plastkabinet med kraftige enheder, hvilket giver en meget alsidig højtaler med fornuftigt lydniveau og kvalitet - den egner sig godt til fester, events, sportsbegivenheder og lignende opgaver både som tophøjtaler og monitorhøjtaler. Den yder et fornuftigt lydniveau på hele 128dB (SPL) og har en indbygget 2-vejs forstærker på 500W som driver både bas/mellemtone enheden og hornet. Sættet her indeholder: 2 aktive højtalere, 2 stativer og alle nødvendige kabler (evt. AUX/Minijack indgang).

Medfølgende Udstyr:
  • 2 stk. dB Technologies Opera 405 Højtalere (Aktive).
  • 2 stk. Højtalerstativer.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse højtalere skal jeg leje?

Størrelsen på højtalerne og antal man behøver til en given lejlighed kommer typisk an på 3 ting: Lokalets størrelse, inden-/udendørs og vigtigst af alt, antal gæster. Dette sæt med 2 dB Technologies højtalere egner sig til at spille op for max ca. 40-50 gæster medmindre det bruges sammen med basbunde. Sammensættes de med 2 stk. aktive 18" basbunde anbefales anlægget til max ca. 100-120 gæster. Det kommer dog altid meget an på spredning i lokalet og festens type (ungdomsfest/bryllup/reception).

Højtalersættet her er komplet med alt udstyr der skal bruges for at koble et AUX/minijack signal til anlægget. Det eneste du skal sørge for er en alm. 230V stikkontakt og så ellers nyde festen efter højtalerne er monteret på stativerne og kabler er sat i. Vi giver en kort instruktion i opsætning ved afhentning og derudover er du altid velkommen til at ringe med evt spørgsmål til opsætning eller brug af højtaleranlægget. 

 

Gode råd ved brug og leje af aktive højtalere

Selvom højtaleren har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du lejer højtaleren. Højtalerens stikpanel bagerst på enheden markerer med en rød diode hvis limiteren er aktiv og dermed dæmper lyden. En god tommelfingerregel er at: Rød diode maksimalt må blinke i takt til musikken, men bør aldrig lyse konstant - I så fald skal input signalet dæmpes.

NB! Højtaleren har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af højtaleren

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)KonferencerLive Band
No location available

Tips & Tricks

Opstilling af højtalerne du lejer

5
Du starter med at montere begge højtalere på stativerne efter benene er foldet ud så de står stabilt. Højtalerne skal sættes ovenpå stativets top, så den fæstner i hullet i bunden af højtalerens kabinet. Derefter kobles lydkablerne til aux stik/mixerens output og til sidst tilsluttes de højtalernes input stik på bagsiden ved siden af volumenknappen.
2023-12-12

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

BlueTooth Modtager

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.