Lydtekniker

Vi kan hjælpe med udlejning af lydteknikere til møder, events & koncerter. Lydmanden er vigtig for at optimere lydudstyret, og give den bedste oplevelse til publikum. Vi finder den rigtige person til opgaven i samarbejde med kunden - vi vejleder og har et stort netværk af folk vi kan trække på.Videofotograf

VI hjælper gerne med dygtige og professionelle fotografer til videooptagelser af dit event - stort som småt. Vores videofotografer bruger ofte en blanding af stationære kameraer og håndbårne kameraer for at give dig de bedste vinkler. De har tilmed øjet for god lyssætning.

Glade Kunder

“ Vi var super glade for samarbejdet med Vanilla, specielt den rådgivning de kunne hjælpe os med i forbindelse med en større julefest. ”
“ Dejlig nem booking af lydsudstyr til modeshow i København, vi fik leveret og opstillet udstyret så alt var klar til DJ der skulle spille senere. ”
“ Vi bookede flot dekorationslys med uplights til vores bryllup og det gjorde en kæmpe forskel på lokalet. Vi var super glade for fleksibiliteten. ”

Tilmeld Nyhedsbrev