Robotkamera Udlejning - Leje af Streaming & Robotkameraer på Sjælland

Robotkameraer og Streamingløsninger udlejes til private & erhvervs arrangementer

Leje Robotkamera til konferencer og møder.

Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Robotkameraer (PTZ Videokamera)

Robotkameraet u570 fra Minrray har et væld af professionelle features som gør det nemt og alsidigt at bruge videotransmission under afvikling af dit event. PTZ videokamera betyder at kameraet kan styres fra afstand, enten med en PTZ controller, eller simpelt vha. en IR fjernbetjening - funktionerne der primært styres er: Pan, Tilt og Zoom. Der kan programmeres en række fix punkter, hvor man gemmer kameraets indstilling (retning, fokus, zoom) i en given situation, som derefter kan genkaldes ved tryk på en knap. Du kan læse mere om leje af robotkamera her.

Minrray u570 robotkamera er udstyret med følgende udgange: HDMI, SDI og USB. Derudover er videokameraet NDI kompatibelt, hvilket betyder du kan bruge dets netværksport til både styring, men også transmission af videosignaler i fuld kvalitet. USB porten kan kobles direkte til en computer og dermed kan du bruge PTZ kameraets funktioner som et avanceret webkamera - der er tilmed indbygget avanceret tracking der automatisk kan følge en taler eller foredragsholder. Kameraet kan strømforsynes med alm. netadaptor eller PoE over netværkskablet.
Image

PTZ Styringer

PTZ Controllere kan styre robotkameraer på afstand fra et centralt punkt du selv vøælger - det giver en frihed og letter afviklingen af af eventet betragteligt. Forbindelsen skabes via et almindeligt netværkskabel, som derfor også giver mulighed for at sammenkoble alle enhederne på en alm. netværksswitch. PTZ controlleren kan enten strømforsynes via netværkskablet med PoE (power over ethernet) eller via den medfølgende strømforsyning. Der kan tilsluttes 255 robotkameraer pr. PTZ styring og valget af kamera foregår ved at taste det pågældende nummer ind.

Lejer man op til 4stk. robotkamaeraer og ønsker man en simpel styring, så kan man bruge den medfølgende IR remote til at kontrollere og gemme positioner på op til 4 stk. kameraer ad gangen. Denne fjernbetjeningsløsning er fin til de mindre setups, hvor man bruger få antal kameraer og alt er indenfor en fornuftig afstand. Til de større events og streaming opgaver anbefaler vi dog altid at bruge PTZ controller løsningen. Den giver bedre kontrol, flere professionelle muligheder og der kan styres flere kameraer samtidig.

Video & PTZ Kamera Tilbehør