Lyd Udstyr Udlejning - Leje af lyd i Roskilde

Lyd udlejes som f.eks.: Mixere, Højtalere, Mikrofoner og lign.

Leje af Lyd Udstyr & Højtalere

Lyd Udlejning

Vi udlejer lydanlæg og lydudstyr til private og erhvervs arrangementer - det kan være  fra events som bryllupper og konferencer, til mindre koncerter op til 1.000 personer. Når du lejer lydudstyr er der mange faktorer som er vigtige for valg af det rigtige udstyr, det er f.eks. ikke altid Watt og pris der bør være afgørende for hvilket lydanlæg du vælger at leje til dit arrangement. Hvert større arrangement har ofte brug for en nøje udvalgt løsning der passer netop til dit behov - inkluderet de rigtige mixere, højtalere og andet lyd tilbehør.

Valg af Lydudstyr

Vi hjælper dig gerne med valg af det rigtige lydudstyr til netop dit arrangement - så du får det rigtige grej fra starten, men også harmonerende med dit budget. Du kan afhente selv i Roskilde, eller bestille tilbud på levering, afhentning og evt. betjening og opsætning af det tekniske lydudstyr. Vi har gode priser på levering og opsætning af det lejede lydudstyr og kan som regel hjælpe med kort varsel. Vi sørger ofte for komplet løsninger til kunden med leje af lydteknikere, lysafvikling og DJ's eller bands.

Inspiration til at leje Lydudstyr

Trådløse Mikrofoner

Trådløse Mikrofoner

Trådløse Mikrofon Udlejning til private fester og erhvervs arrangementer. Vi udlejer både trådløse vocal og sang mikrofoner og headsets til koncerter, møder og generelle fester/events. Du kan vælge mellem headsets, håndholdte og clips/disk

Valg af Højtaleranlæg

Valg af Højtaleranlæg

Valg af højtaleranlæg til den enkelte fest eller event - hvilken størrelse, antal og type højtalerne er mest egnet til de forskellige opgaver. Denne artikel kan måske hjælpe dig med hvilke muligheder og typer anlæg der er i udlejningen, her

Midas Digital Lydmixer

Midas Digital Lydmixer

Leje af en digital Midas M32R mixer - professionel lydmixer med alle de nødvendige værktøjer installeret i en kompakt rack mixer. Der er et væld af indbyggede effekter og derudover mulighed for studie optagelse af samtlige lydindgange.