Mødeopsætning - Leje af teknisk mødeudstyr på Sjælland

Udlejning af: Projektorer, højtaleranlæg og trådløse mikrofoner

Teknisk AV Udstyr til Møder & Konferencer

Budskabets klarhed er ekstra vigtigt ved møder og konferencer - det er ofte arrangementer hvor mange mennesker er samlet og afviklingen + det tekniske udstyr skal gerne sidde i skabet hver eneste gang. Klar og god lyd er en vigtig faktor og derudover ligeså vigtigt, at alle gæster kan se det indhold der bliver diskuteret på storskærme eller andet visuelt medie.

Vanilla Sound & Light Production hjælper gerne med udlejningen og dimensionering af det rigtige AV-udstyr til mødet - derudover kan vi hjælpe med levering, opstilling og teknikere under arrangementet. Vores lyd- & AV tekniker kan hjælpe dig med afvikling og brug af det tekniske udstyr, så alt virker efter hensigten på selve dagen, uden hovedpiner og usikkerhed i maven.

AV-Udstyr til Mødeopsætning

Projektorer

Projektor løsningen bruges stadig som den primære til møder og foredrag hvor billede- eller præsentationsmateriale skal vises for gæster og tilhørere. Det er en nem og skalerbar løsning der kan opstilles og bruges på et utal af måder. Når der er valgt en størrelse for lærredet (skærmens størrelse), bør man derefter tænke på den rigtige projektor til opgaven. Det er vigtigt at lysforhold og afstand til lærredet passer sammen med de muligheder som den givne projektor er egnet til at udføre.

Højtaleranlæg

Højtalere til møder skal som udgangspunkt altid levere en klar og god lyd, med fornuftigt lydniveau rundt i hele lokalet. Det er derfor vigtigt at højtaleropsætningen spreder lyden ensartet i rummet, passer til den givne opgave, så alle kan høre hvad der bliver sagt af budskab fra taler eller foredragsholder. Vi hjælper gerne med valg af det rigtige højtaleranlæg, så det passer til antal tilhørere og lokalets indretning - vi laver de komplette løsninger med opsætning, afvikling og teknisk hjælp, eller selvhenter løsningen fra lageret i Roskilde.
Leje af trådløs headset mikrofon til mødet/konferencen.

Trådløse Mikrofoner

Trådløse mikrofoner bruges efterhånden som standard til møder og konferencer hvor der er samlet mere end 15-20 tilhørere. Mikrofon forstærkningen af taleren, foredragsholder eller spørgsmål fra salen betyder at budskabet spredes klart og tydeligt til de andre tilhørere - både dem som er tilstede i salen og evt. online på stream. Vi leverer oftest en blanding af headset og håndholdte mikrofoner som bruges i samspil, da de hver især har deres egne fordele og ulemper.
Udlejning af teknisk udstyr til video og lydoptagelse af mødet

Video & Lydoptagelser

Video. og lydoptagelser af møder og konferencer vinder mere og mere indpas - løsninger der ofte bruges til at gemme materiale og videre arbejde med indholdet eller transkription. Det er muligt at leje forskellige løsninger til optagelse af lyd, video eller begge dele samtidig. Vi har også mulighed for at hjælpe med streaming og online video broadcast i forbindelse med deling af mødets indhold, internt eller officielt.