Højtalersystem (Stor) Udlejning - Leje af kraftige højtalersystemer på Sjælland.

Lyd udstyr & Højtalersystem udlejes til private & erhvervs arrangementer

Højtaleranlæg (Stort)
Lejepris: 2.000,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Højtaleranlæg (Stort)
Til Leje
Højtaleranlæg (Stort)
Til Leje
Højtaleranlæg (Stort)
Strømforbrug: 2.000 Watt (Max)
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 197kg.
Stort Højtalersystem til private og erhverv

Leje af 2 stk. ELX 115P professionelle tophøjtalere fra Electro Voice + 4 stk. kraftige 18" Subwoofere - alle højtalerne har indbygget forstærker, delefilter og volumenkontrol. Anlægget yder et kraftigt lydniveau på hele 131dB (SPL) pr. højtaler og har indbygget 600W digitalforstærker. Sættet her er komplet med alt der skal bruges til de store fester og alle nødvendige kabler for sammenkobling er inkluderet i pakken. Vi anbefaler at anlæg af denne størrelse, kobles til en lille mixer, BlueTooth modtager eller DJ pult for at optimere og udnytte anlæggets potentiale bedst muligt. Højtalersystemet her egner sig store ungdomsfester, større firmafester og andre arrangementer hvor der skal bruges kraftig lyd på dansegulvet.

Medfølgende Udstyr:
  • 2 stk. EV ELX 115P Topkasser (Aktive).
  • 4 stk. 18" Aktive Subwoofere.
  • 4 stk. Spænderemme.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Leje af stort højtaleranlæg?

Dette højtalersystem egner sig rigtig godt til store ungdomsfester, større firmafester eller mindre koncerter. Anlægget består et sæt kraftige ElectroVoice tophøjtalere og 4 kraftige bundkasser - en kombination hvor du kan stable topkasserne ovenpå bundene og derefter låse hele højtalersystemet sammen med spænderemme. Højtalersystemet her anbefales at leje til større arrangementer med ca. 200-350 gæster alt efter festens type og karakter. Det er relativt simpelt at stille anlægget op da alle højtalerne kan linkes sammen og dermed skal du blot brug et enkelt input signal for at få god og kraftfuld lyd. Højtalersystemet har indbygget delefilter på alle enheder hvilket betyder du får maksimalt lydtryk ud af hver enkelt højtaler.

 

Gode råd ved brug og leje af aktive højtalersystemer

Ved leje af de store anlæg her, så anbefales det altid at koble dem til en lydmixer eller DJ pult for at få bedre udnyttelse af potentialet i anlægget og samtidig styre lyden så højtalerne ikke ødelægges og spiller optimalt. Selvom højtalerne har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du benytter højtaleranlægget. En god tommelfingerregel er at: Rød diode maksimalt må blinke i takt til musikken, men bør aldrig lyse konstant - I så fald skal input signalet dæmpes. Bemærk at dette højtaleranlæg fylder meget og skal transporteres i varevogn eller i lukket trailer.

NB! Højtalerne har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af højtalerne
  • Lille Lydmixer: 200,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)KonferencerLive Band
No location available

Tips & Tricks

Tilslutning & Opstilling

5
Når du stiller anlægget op er det en god ide at efterse spænderemme løbende under arrangementet så du sikrer alt er monteret korrekt. Bunde spændes sammen først med en seperat rem, og derefter spændes topkassen fast ovenpå bundekasserne. Bundkasser kan stå sammenspændt på deres medfølgende hjulbase mens de bruges.
2023-12-08

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Lydstyring

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.