Projektor Udlejning - Leje af projektorer i Roskilde

Projektor udlejes, vi har diverse størrelser projektorer i forskellige klasser.

Projektor Leje (2500 Lumens)
Lejepris: 400,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Projektor Leje (2500 Lumens)
Strømforbrug: 180W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 2,9kg.
Projektor Udlejning til private og erhverv

Lej en prisbillig Optoma DW318 projektor med 2.500 lumens lysstyrke og rimelig billedeopløsning (800 x 600px.). En projektor der giver et fint billede, med fornuftig kontrast. Projektoren har bl.a. VGA/Composite indgang og kan tilkobles HDMI og USB-C via de medfølgende adaptorstik. Der følger strømkabel + signalkabel med ved leje af projektoren.

 

Hvilken størrelse projektor skal lejes?

De to vigtigste faktorer, når du vælger projektor størrelse til dit event er: Lysstyrke og billedets opløsning. De fleste moderne projektorer har en opløsning der er rigeligt fin til præsentationer, billede fremvisning og video. Derfor er lysstyrken det vigtigste, specielt hvis du ønsker at bruge projektoren i et lyst lokale eller et telt hvor dagslyset er en faktor. Denne projektor har mulighed for tilkobling af: Composite video, VGA & HDMI signaler. Dertil er det muligt vga. et adaptorstik at bruge USB-C udgange fra laptops, mobiler, iPads og lign.

 

Gode råd ved brug og leje af projektoren

Når du placerer projektoren til eventet skal den helst stå midt for lærred og i en passende afstand mellem projektor og lærred/væg. Afstanden mellem lærred og projektor bevirker nemlig billedets størrelse og skal være ca. 3,0 - 6,0 meter, alt efter hvilken projektor model der lejes. Projektorens zoom linse kan derefter bruges til at finjustere billedets størrelse med. Vi har også short-throw projektorer der kan placeres meget tæt på lærred (ca. 1,0 meter) og stadig give fuldt billede.

NB! Placer ALDRIG genstande tæt på linsen mens projektoren er tændt.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af projektoren
  • Lærred (3-fod), 180cm. bredde: 200,- inkl. moms.
  • Lærred (foldelærred), 320cm. bredde: 600,- inkl. moms.
  • Projektor bord: 300,-

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktHDMI AdaptorUSB-C AdaptorVGA Indgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterMøder
No location available

Tips & Tricks

Projektor Focus

5
Når du opstiller projektoren foran lærredet er det vigtigt den står nogenlunde midtfor og med en passende afstand - det giver det mest korrekte billede (aspekt). Derefter indstiller du projektorens focus for at gøre billedet knivskarpt.
2023-11-21

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Lysstærk Projektor

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.