Martin Hazer Udlejning - Leje af diskoeffekter og movingheads i Roskilde

Martin 2500Hz Hazer udlejes, vi har forskellige røgmaskiner og hazere i forskellige prisklasser.

Martin Hazer Leje
Lejepris: 500,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Martin Hazer Leje
Til Leje
Martin Hazer Leje
Strømforbrug: 1000W
Mulighed: Til Leje
Hazer Udlejning til private og erhverv

Leje af en Martin Magnum 2500Hz hazermaskine (tågemaskine) der passer fint til alt fra mindre til større arrangementer/koncerter. Hazeren virker ved kraftig opvarmning af en kunstig og næsten lugtfri hazervæske, hvilket den så blæser ud som en jævn haze sky i lokalet. Den egner sig rigtig godt til arrangementer hvor man ønsker en jævn fordeling af kunstig røg/haze i lokalet. Betjening: Hazeren leveres sammen med en fjernbetjening med 10 meter ledning. På denne betjening kan du indstille mængden af haze og evt. benytte en timer funktion så maskinen selv kobler fra og til i et ønsket tidsinterval. Hazeren leveres inkl. hazervæske hvilket plejer at være rigeligt til arrangementer med op til 600-800 personer.

En smule kunstig haze i lokalet er ikke ubehageligt og kan dårligt lugtes - det giver til gengæld en enorm ekstra effekt på lysshow og lasereffekter da man pludselig kan se hele lysstrålen og ikke kun hvor den rammer i lokalet. Hazeren kan derudover køre kontinuerligt med lavt output som holder en jævn fordeling af tåge/haze i lokalet en hel aften.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Martin Magnum 2500Hz Hazer inkl. Hazervæske.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken type røgmaskine/hazer bør lejes til festen?

Forskellen på hazere og røgmaskiner: Hazere har en blæser der spreder hazen i luften så du får en meget mere jævn udstrømning i modsætning til en koncentreret udblæsning fra en røgmaskine. Hazere bruges ofte til koncerter og live shows med laser- og lysshows der bliver ekstremt flotte grundet den lette haze tåge der spredes i luften. Derudover benytter hazere en speciel hazevæske der hænger længere i luften og dækker et større rumfang med en tynd og ensartet tåge/haze.

En hazer eller røgmaskine giver en kæmpe forskel for dit lysshow, i stedet for kun at se hvor strålerne rammer får du hele lysstrålens 3D effekt ved bare en anelse kunstig røg i lokalet. Derfor anbefaler vi altid lidt kunstig røg eller hazer hvis du går op i lysshowet og ønsker det flottest muligt. Til laser effekter bør der altid bruges røg/hazer så man får den fulde virkning af de flotte skarpe laserstråler der sendes ud i lokalet.

 

Gode råd ved brug og leje af Martin Hazer

Opstil Martin hazeren på et stabil underlag, f.eks. gulv eller lign. Når du tilslutter hazeren til strøm skal den lige stå og varme op ca. 2 minutter før den er klar. Derefter betjenes hazeren med den medfølgende fjernbetjening - vejledning til funktioner findes på bagsiden af fjernbetjeningen. Hazeren kan både styres med trinløse timer funktioner eller kontinuerlig hvor den konstant blæser en justeret mængde haze ud i rummet. Hold afstand til hazerens røgudgang (min. 20-30 cm.) - hazen er varm ved udmundingen når den kommer ud.

NB! Hazerens røg kan ved kraftig brug aktivere røgalarmer der reagerer på densitet i luften.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af hazeren
  • Lyseffekter / Diskoeffekter: 100-500,- pr. stk. inkl. moms.
  • Manfrotto Lysstativ med t-bar til lysshow: 100,- inkl. moms.
  • Antari Røgmaskine (700W): 250,- inkl. moms og væske.
  • Antari Røgmaskine (1500W): 500,- inkl. moms og væske.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerterTemafester
No location available

Tips & Tricks

Hazere & Røg

5
Lidt kunstig røg/haze (tåge) i festlokalet vil altid give dit lysshow et flot udtryk - du vil kunne se hele strålens længde og ikke kun hvor den rammer. Det betyder du får en flot 3D effekt ud af det lysshow du benytter til festen ved at tilføje lidt kunstig røg/haze.
2023-09-05

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.