Projektor Bord Udlejning - Leje af projektorer på Sjælland

Projektor udlejes, vi har diverse størrelser projektorer i forskellige klasser.

Projektor Bord
Lejepris: 300,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Projektor Bord
Strømforbrug: Ingen
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 7,5kg.
Leje af projektorbord (Hvid)

Dette er en god løsning til stabil placering af sin projektor ved mindre forsamlinger som møder, konferencer og events. Bordet kan højdeindstilles efter behov, hvilket også giver et bedre billede på lærredet da du undgår unødig brug af keystone-korrektion. Projektorbordet kan indstilles i højden til mellem 62 - 100cm. Bordet må maksimalt bære projektor enheder på 25kg.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Projektor Bord (Hvid).

 

Hvilken type projektor montering bør jeg leje?

Et projektorbord er en god og nem løsning at opstille til de mindre events og møder. Skal du bruge en projektor der "skyder" billedet hen over hovedet på publikum anbefaler vi at montere den på en alurig stander der er egnet til projektorer. Det betyder du kan undgå folk går ind foran billedet og kaster skygger på skærmen. Denne alu-rig stander løsning er god ved større begivenheder hvor man ønsker et større lærred belyst. Fordelen er at projektoren kan placeres bag publikum og skyde langt op på lærredet - det krævet naturligvis du benytter en projektor med passende linse til langskud af billedet. Et alternativ kan også være at ophænge projektoren i rig eller andet punkt, ved at bruge et loftbeslag der er beregnet til formålet.

 
Gode råd ved brug og leje af projektor borde

Projektorbordet opstilles på et stabilt underlag og justeres i højden og derefter placeres projektor eller andet teknisk enhed på bordet. Hjulene låses inden opstilling af projektoren på bordet.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af Projektor Bord

Egenskaber

Bruges Ofte:
BryllupFesterKonferencerMøderTemafester
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.