Røgmaskine Udlejning - Leje af diskoeffekter og movingheads i Roskilde

Discoeffekt udlejes, vi har mange forskellige lyseffekter i forskellige prisklasser.

Røgmaskine Leje (700W)
Lejepris: 250,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Røgmaskine Leje (700W)
Til Leje
Røgmaskine Leje (700W)
Til Leje
Røgmaskine Leje (700W)
Strømforbrug: 700W
Mulighed: Til Leje
Røgmaskine Udlejning til private og erhverv

Leje af en Antari 700W røgmaskine der passer fint til mindre og mellemstore arrangementer. Røgmaskinen virker ved kraftig opvarmning af en kunstig og næsten lugtfri røgvæske, hvilket den så spytter ud som en jævn røgsky. Betjening: Røgmaskinen aktiveres let ved tryk på en kontakt og spytter røg ud mens kontakten er aktiveret. Røgmaskinen leveres inkl. røgvæske hvilket plejer at være rigeligt til arrangementer med op til 100-200 personer.

En smule kunstig røg i lokalet er ikke ubehageligt og kan dårligt lugtes - det giver til gengæld en enorm ekstra effekt ud af lysshow og lasereffekter da man pludselig kan se hele lysstrålen og ikke kun hvor den rammer væggen. Derfor anbefaler vi altid lidt kunstig røg til lysshows, hvis du har mulighed og lyst til at benytte denne mulighed i dit festlokale.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Antari 700W Røgmaskine inkl. Røgvæske.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken type røgmaskine bør lejes til festen?

Antal røgvæsker til en fest og hvor kraftige røgmaskiner/hazere der bør bruges kommer meget an på festens størrelse og type. Den lille 700W røgmaskine her er fin til mindre og mellemstore fester hvor man ønsker at give lysshowet lidt ekstra effekt. En røgmaskine giver en kæmpe forskel for dit lysshow, i stedet for kun at se hvor strålerne rammer får du hele lysstrålens 3D effekt ved bare en anelse kunstig røg i lokalet. Derfor anbefaler vi altid lidt kunstig røg hvis du går op i lysshowet og ønsker det flottest muligt. Til laser effekter bør der altid bruges røg så man får den fulde virkning af de flotte skarpe laserstråler der sendes ud i lokalet.

 

Gode råd ved brug og leje af Antari Røgmaskine

Opstil røgmaskinen på et stabil underlag, f.eks. gulv eller lign. Når du tilslutter røgmaskinen til strøm skal den lige stå og varme op ca. 2-5 minutter før den er klar. Derefter trykkes blot på knappen og røgen vælter ud og spreder sig i rummet. Hvis du oplever at der i en kort periode ikke kommer røg ud af maskinen selvom kontakten trykkes ned, så skyldes det at røgmaskinen opvarmer røglegemet og der går ca. 30 sekunder før den er klar igen. Hold afstand til røgmaskinens udgang (min. 20-30 cm.) - røgen er varm ved udmundingen når den spyttes ud.

NB! Røgmaskinens røg kan aktivere røgalarmer der reagerer på densitet i luften.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af røgmaskinen
  • Lyseffekter / Diskoeffekter: 100-500,- pr. stk. inkl. moms.
  • Manfrotto Lysstativ med t-bar til lysshow: 100,- inkl. moms.
  • Martin 2500 Hazer effekt: 500,- inkl. moms og væske.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterLive BandTemafester
No location available

Tips & Tricks

Hazer & Røgmaskiner

5
Lidt kunstig røg/haze (tåge) i festlokalet vil altid give dit lysshow et flot udtryk - du vil kunne se hele strålens længde og ikke kun hvor den rammer. Det betyder du får en flot 3D effekt ud af det lysshow du benytter til festen ved at tilføje lidt kunstig røg/haze.
2023-09-05

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.