Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Robotkamera Udlejning

Robotkamera Udlejning

Robotkameraer til mindre og mellemstore produktion - Udlejning af PTZ kameraer (robotkamera) til f.eks. møder eller konferencer hvor du ønsker at dele indhold ud til andre områder på site, eller streame video- & lydindhold ud online.

Streaming Udlejning

Streaming Udlejning

Robotkameraer til mindre og mellemstore produktioner - Udlejning af PTZ kameraer til f.eks. møde/konference hvor du ønsker at dele indhold ud til andre områder på site, eller streame video- & lydindhold ud online.

Lej et festligt og komplet Karaokeanlæg til festen

Lej et festligt og komplet Karaokeanlæg til festen

Lej et komplet karaokeanlæg med professionelle højtalere og mikrofoner som et sjovt indslag til festen eller eventet. Karaoke er blevet meget populært igen de senere år. Karaokeanlæg lejes ofte til julefrokoster, sommerfester, bryllup og andre events.

Leje Teater Belysning

Leje Teater Belysning

Profilspots og Fresnel lamper til teaterbrug - Vi udlejer teaterlamper til mindre og mellemstore forestillinger som amatørteater, skoler, institutioner og mindre almindelige teatre. De lamper vi oftest benytter til belysning i forbindelse med scene optræden er profilspots og fresnel lamper.

Kombination af Projektorer + Fladskærme

Kombination af Projektorer + Fladskærme

Projektorer + Lærreder og fladskærme kombineret ved stort møde for 600 personer. Signalet til både fladskærme og projektorer fordeles ud til alle enheder fra samme laptop, hvilket vil sige alle enheder viser samme præsentation samtidig.

Leje Lysshow & Koncertlys

Leje Lysshow & Koncertlys

Leje af komplette lysshows til koncerter og store fester - styret intelligent lys og lamper der kan kombineres med laserlys, røg/hazer, Co2 gun & konfettikanoner. Ved større lysopsætninger plejer vi at anbefale en allokeret lysmand der kan hjælpe med programmering og afvikling af lysets bevæg-mønstre under festen.

Hvilke højtalere skal jeg vælge?

Hvilke højtalere skal jeg vælge?

Hvilket anlæg egner sig bedst til mit arrangement? Vi har prøvet at lave en lille guide her til at vælge hvilke højtalere du bør leje. Du er også altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.