Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Stormøde Opsætning

Stormøde Opsætning

Stormøde opsætning af AV-udstyr der bød på storskærme, lydanlæg med trådløse mikrofoner og livestreaming af mødets foredragsholdere. Der blev benyttet 2 robotkameraer og videomixer for at filme og samle videosignalerne som blev streamet ud online under stormødet.

Robotkamera Udlejning

Robotkamera Udlejning

Robotkameraer til mindre og mellemstore produktion - Udlejning af PTZ kameraer (robotkamera) til f.eks. møder eller konferencer hvor du ønsker at dele indhold ud til andre områder på site, eller streame video- & lydindhold ud online.

Streaming Udlejning

Streaming Udlejning

Robotkameraer til mindre og mellemstore produktioner - Udlejning af PTZ kameraer & Livestreaming til f.eks. møde/konference hvor du ønsker at dele indhold ud til andre områder på site, eller streame video- & lydindhold ud online. LiveStreaming giver dig mulighed for at komme ud til gæster den ser med online - eller til firmaets medarbejdere i hele landet!

Lej et festligt og komplet Karaokeanlæg til festen

Lej et festligt og komplet Karaokeanlæg til festen

Lej et komplet karaokeanlæg med professionelle højtalere og mikrofoner som et sjovt indslag til festen eller eventet. Karaoke er blevet meget populært igen de senere år. Karaokeanlæg lejes ofte til julefrokoster, sommerfester, bryllup og andre events.

Kombination af Projektorer + Fladskærme

Kombination af Projektorer + Fladskærme

Projektorer + Lærreder og fladskærme kombineret ved stort møde for 600 personer. Signalet til både fladskærme og projektorer fordeles ud til alle enheder fra samme laptop, hvilket vil sige alle enheder viser samme præsentation samtidig.

Hvilke højtalere skal jeg vælge?

Hvilke højtalere skal jeg vælge?

Hvilket anlæg egner sig bedst til mit arrangement? Vi har prøvet at lave en lille guide her til at vælge hvilke højtalere du bør leje. Om du skal leje lydanlæg til et møde, fest eller koncerten - så kan vi hjælpe med det rigtige lydudstyr. Vi kan levere højtaleranlæg der egner sig til arrangementer med 20 - 800 gæster. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.