Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Leje Karaokeanlæg

Lej et festligt og komplet Karaokeanlæg til festen

"Karaokeudlejning er stadig meget aktuelt til fester" 

Leje af et komplet karaokeanlæg med professionelle højtalere og mikrofoner som et sjovt indslag til festen eller eventet. Karaoke er blevet meget populært igen de senere år. Karaokeanlæg lejes ofte til julefrokoster, sommerfester, bryllup og andre events.

Karaoke er ofte et sjovt indslag til festen hvor dine gæster får lov at underholde hinanden med sanglystne stemmer til kendte musikalske hits. Når først gæsterne til festen starter kan de være svære at stoppe igen.

Vi har forskellige karaoke-løsninger i udlejning som du kan læse lidt mere om herunder - se nedenstående udtagelser fra gæster og festarrangører, der har lejet karaoke til deres arrangement hvilket bidrog til at gæsterne fik en fantastisk oplevelse og blev underholdt hele natten.

  • “Karaokeanlægget gav virkelig festen et ekstra pift af underholdning.”
  • "Gæsterne var vilde med det!"
  • " Da gæsterne først kom i gang med at synge, så var de næsten ikke til at stoppe igen."
  • "Vores eget afholdte melodi grand prix gjorde festen til en kæmpe succes."
  • "Vi brugte konferencier/DJ karaokeløsningen - hvilket var en stor succes."
Der er selvfølgelig aldrig garanti for at alle dine gæster ønsker at synge eller det bliver festens midtpunkt som man måske håber - men næsten alle vores kunder der lejer karaokeanlæg synes det ender med at blive en kæmpe succes til deres fest/event. Man kan gøre mange ting på forhånd for at inkludere alle gæster i underholdningen (sang-konkurrence, holddyster, lodtrækning, temafest sange) og dermed gøre karaoke til et ekstra stort succesfuldt indslag. Herunder kan du læse om de forskellige karaokeløsninger vi udlejer og som kunden ofte har stor succes med til deres fest:
Streaming Leje

Klassisk Karaokeanlæg

1. Klassisk karaokeanlæg Kompletpakke hvor der er inkluderet: 2 stk. professionelle højtalere m/ indbygget forstærker, gode mikrofoner og en let betjent medieafspiller. Der følger en 32" TV monitor med anlægget til at vise teksten fra de forskellige sange der skal synges. Der følger ca. 600-700 karaokenumre med anlægget og her er de ca. 30% af sangene danske. Du kan se nogle eksempler på karaokelister der kan bookes til leje her med det traditionelle karaokeanlæg under sanglister. Leje Karaokeanlæg
Streaming Leje
Straming Udlejning

SingStar Karaoke

2. SingStar på PlayStation inkluderet TV monitor skærm, Playstation, mikrofoner og lydanlæg og min. 6-10 forskellige singstar CD diske med et væld af danske og udenlandske hits, Disney og ABBA sange hvor du kan dyste mod dine kolleger eller venner og veninder. SingStar fungerer ved at sangene selv bedømmer den måde der synges på i mikrofonerne og tildeler point. Denne SingStar karaokeløsning er meget populær til ungdoms fester, fødselsdage, polterabend og lignende arrangementer.
Straming Leje

Karaoke Konferencier

3. Karaoke arrangement med konferencier / karaoke DJ der afvikler arrangementet. Her står vi for alt arbejdet vedr. levering, opsætning og afvikling af karaokearrangementet til dit event. Det er isæt en populær løsning til firmafester og større events hvor du f.eks. har en karaoke afdeling / karaokebar og her sørger vi for komplet lydanlæg, karaokeafvikling og lysshow så scenen fremstår som en flot kulisse til gæsterne der synger karaoke på storskærm.