Video & Netværksfordeling - Leje af HDMI splitter, Netværks switch & Kabling på Sjælland

HDMI Splittere, PoE Switche & SDI konvertere

Videosignaler der skal deles

Den digitale infrastruktur til større events og arrangementer som store møder/konferencer kræver planlægning og det rigtige udstyr. Vi kan hjælpe med opsætning og udlejning af det nødvendige udstyr for at fordele video, lyd og netværkssignaler rundt mellem deltagerne til arrangementet.

Mange moderne lyd- og billedekilder kan sendes over længere afstande end tidligere og uden signaltab ved at bruge de rigtige konvertere og signalforstærkere. Dertil er der kommet mange nye teknolgier der muliggør at samme signal, video eller lyd, deles ud til flere modtagere - både via internettet eller på interne netværk.

Signal fordeling og forstærkning

Flere modtagere

Nye teknologier muliggør nemmere fordeling af videosignaler så flere modtagere kan vise samme billede på samme tid, uden forsinkelse og signalforringelse. NDI er et godt eksempel på mulighed for at linke videosignaler sammen på helt nye måder, for at lette overskueligheden og gøre det nemt at forbinde forskellige kilder til forskellige modtagere i en matrix. Endnu en fordel er at forbindelsen kører via alm. netværkskabel (CAT-6), og der kan bruges en helt almindelig PoE switch til sammenkobling.

Lyden følger med

Videodeling over netværkskabel betyder at lyden også sendes med det digitale signal. Lydsignalet kan bruges til at køre på videomonitoren som f.eks. en fladskærm, men det er også muligt at tage det sperat fra videokilden og bruge til input på en lydmixer eller i et højtalernalæg. Kort sagt så følges signalerne ad på distributionsvejen, men kan bruges hver for sig til enkelte enheder som: Videomixer, Lydmixer, Monitorer, Højtaleranlæg. osv.
Leje af HDMI fordeling til møder og private events.

HDMI Fordeling

HDMI fordeling og forsærkning er en ting vi bruger meget ved opsætninger til større møder eller små konferencer. Et simpelt eksempel er et større møde, hvor man ønsker samme billede fra f.eks. en laptop sendt ud på 2 projektorer og en monitorskærm. Det er her en HDMI eller anden form for signal splitter kommer ind i billedet og kan løse denne opgave. Ved længere kabelafstande  (over 10-15 meter) forstærkes eller konverteres signalet for at løse dette.
Leje signal konvertere til HDMI og SDI

Hvorfor Signalkonvertere

Konvertering af video- og lydsinaler har to fordele, nemlig at man kan ændre på signalerne så flere forskellige typer enheder kan "snakke" sammen og derudover kan man trække et stabilt HD signal over meget længere afstande. Typisk er mange signaler indenfor Video verdenen begrænsede af relativt korte kabler for at undgå signaltab - konverter og forstærkerbokse kan løse dette problem ved større afstande.