Videooptagelse Udlejning - Leje af Streaming & Videooptagelse på Sjælland

Robotkameraer og Streamingløsninger udlejes til private & erhvervs arrangementer

Digital Optagelse af Billede + Lyd til Events & Møder

Skal du gemme et møde eller konference som digitalt minde, så kan vi hjælpe med udlejning af det tekniske udstyr der muliggør optagelse af lyd og billede fra arrangementet. Lyd- & videooptagelser på digitale medier bliver ofte brugt ved afvikling af: Møder, konference, teater, underholdning eller koncerter. Du kan vælge om du ønsker optagelse af videomateriale, lyden i højtalerne eller begge dele samtidig. Det er oplagt at bruge lyden fra præsentationer og underholdning kombineret med evt. videomateriale fra arrangementet.

Videooptagelse under eventet kan kan gøres på 3 forskellige måder:
  • Kameramand der filmer med videokamera fra forskellige vinkler og positioner.
  • Robotkameraer der kan styres fra et centralt sted, med variende vinkler og zoom indstillinger.
  • Stationære videokameraer der filmer med fast vinkel og zoom indstilling.
Lyden fra højtalerne til et event bliver ofte samlet og fordelt i en lydmixer mens arrangementet afvikles - det betyder lyden fra f.eks. trådløse mikrofoner, taler, headsets, præsentationer og evt. musik kan optages og bruges i forbindelse med produktion af videomateriale fra mødet. De fleste nyere lydmixere har mulighed for direkte optagelse af højtalerlyden til SD kort eller USB forbindelse. De større lydmixere der lejes ind har yderligere mulighed for optagelse af enkelte spor (f.eks. enkeltvis mikrofoner) under arrangement.

Udstyr til Videooptagelser

Image

Videooptagelser

Videooptagelser til møder og events kombineres ofte med lyden fra højtaleranlægget for at opnå de bedste resultater for lydens kvalitet og få et krystalklart budskab på videomaterialet. Det videoudstyr vi benytter er som minimum næsten altid FullHD, hvilket gør du får en meget høj kvalitet på det digitale materiale der produceres til arrangementet.

Vi kan levere videooptagelserne som råfilm hvor du selv har mulighed for at klippe og redigere det efter behov, eller skaffe en professionel fotograf der kan hjælpe med alt fra videofilming til redigering og færdig producering. Vi kan tilmed levere udlejning af streaming løsninger så du kan dele arrangementet på internt netværk med kolleger, eller direkte ud til offentlig streaming på internettet. Vores streaming løsninger kan linke direkte til f.eks. Teams, Zoom, FaceBook eller YouTube.
Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Lydoptagelser

Lydoptagelser af højtalerlyden eller trådløse mikrofoner til møder og events kan bruges til et væld af opgaver. Det kan være alt fra dokumentation og afskrivning til senere brug, til lydmateriale der skal kombineres med evt. videofilm fra arrangementet. Lydoptagelse kan foregå på den lydmixer der ofte bruges til arrangementet for at samle lyden fra foredragsholder, videolyd og trådløse mikrofoner. Det er muligt at optage det færdige lydmix der er det samme som højtaleranlægget afspiller, eller seperate spor (tracks).

Skal du arbejde trådløst i marken med f.eks. interview, optagelse af samples eller lignende opgaver, så kan vi hjælpe med batteridrevne enheder der kan bruges uden fast strømkilde. Vi råder over trådløse mikrofoner (håndholdt, headset og clips) og mindre lydmixere som kan køre udelukkende på batterier og dermed bruges i marken eller ud af huset opgaver hvor der ikke er alm. stikkontakt til rådighed.

Udstyr til Lydoptagelser