Udlejning af Event Teknik

Leje af: Projektorer, Trådløse Mikrofoner, Højtalere, Flipovers, Lærreder, Lyseffekter og Lamper til de fleste events & møder

Teknik Lyd & Lys til Events

Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Leje af Lydudstyr

Udlejning af små og store lydanlæg - til fester, koncerter, møder og konferencer. Lyden er noget af det vigtigste til større arrangementer hvor mange mennesker er samlet. Alle skulle gerne kunne nyde musikken, eller høre tydeligt hvad foredragsholderen siger fra scenen. Vi hjælper gerne med sammensætning af lydudstyr som passer sammen med dit event, herunder: Højtaleranlægget, de trådløse mikrofoner og lydmixeren. Teknisk lyd udstyr, der passer til rammerne og antal gæster ved dit arrangement.
Image

Lydmand & Tekniker

Det tekniske udstyr der lejes ind til et større arrangement kan ved større opsætninger måske være svært at overskue for den alm. bruger, eller måske mangler arrangøren simpelthen blot teknikere til at betjene udstyret. Vi hjælper gerne med udlejning af  lydmænd og AV teknikere som kan hjælpe med betjening og afvikling under dit arrangement. Ofte kan en enkelt lydmand eller AV-tekniker, gøre en kæmpe forskel for ro i maven hos arrangøren og et velafviklet succesfuldt arrangement.

Møde & Konference Teknik

Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Videomixing & Optagelse

Skal du optage en konference eller underholdning til et event kan det gøres let og enkelt med de moderne videomixere vi udlejer. Det er også muligt at sende videosignalet ud på storskærme og dermed mixe og skifte mellem kameraer, præsentationer eller andre input live og løbende under arrangementet. Videomixerne har alle mulighed for at optagelse af videomaeterialet i minimum FullHD og de fleste har uderligere mulighed for streaming af indholdet online.
Image

Robotkameraer & Streaming

Robotkameraer er styrbare FullHD kameraer med god linse med 12x - 30x optisk zoom - det betyder de kan bruges til professionelle opgaver. De kan styres på forskellige måder, IR remote eller over et netværkssignal. Nye teknologier muliggør at kameraets output kan sendes retur over samme netværkssignal, så der kun skal tilsluttes en enkelt kabel til hvert kamera. Vi anbefaler oftest en komplet løsning ved leje af flere robotkameraer og en videomixer - nelig vores: Plug-n-Play Live Streaming.

Møde & Konference Teknik