Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Robotkamera Udlejning

Robotkamera Udlejning

"Robotkameraer - er det virkelig så nemt at bruge?" Der er sket meget indenfor PTZ kameraer (robotkamera) udviklingen de seneste år, dels hvad angår opløsning og kvalitet på linserse, men lige så vigtigt signalvejen har fået en masse nye muligheder implementeret.

Robotkameraet fra Minrray har FullHD opløsning og kan fås med forskellige zoom objektiver, bla. 12x & 20x zoom versionerne her. Disse robotkameraer egner sig rigtig godt til videooptagelse eller streamning af møder, konferencer, kick-off eller andre events. Kameraet er yderlist let at lave signal distribution på da det kan videotilsluttes og strømforsynes via et helt alm. CAT6 netkabel. Det betyder du kun behøver trække et enkelt kabel pr. kamera, og de tilmed kan linkes/fordeles løbende i en PoE switch undervejs. PoE betyder kameraet forsynes med strøm fra samme kabel som videosignalet transporteres i.
Minrray u570
Robotkamera (PTZ) Leje
Minrray u570 er et fantastisk PTZ kamera set i forhold til størrelse og lejepris. Robotkameraet kan styres med en medfølgende styring eller simpelt via en fjernbetjening. Kamerastyringen gør det let at arbejde med et 4-vejs joystick som nemt kan kontrollere zoom, pan & tilt på kameraet selvom det er placeret op til flere hundrede meter væk. Kamerastyringen kan også bruges til at styre lysforhold på kameraet og indstilles til faste kamerapositioner der kan genkaldes ved tryk på en enkelt knap.
FullHD PTZ Kamera
Robotkamera (PTZ) Udlejning
PTZ kameraet giver mulighed for at tage videosignalet direkte ud, enten som USB-3.0, HDMI eller SDI signal. Det betyder du bruge kameraet på mange måder, enten som standalone eller i et større setup hvor du samler flere kameraer, styring og billede signal switched over et PoE netværk. USB muligheden gør at du også kan bruge kameraet tilsluttet direkte en computer som et avanceret webcam. Skal du leje robotkameraer, så hjælper vi gerne med antal nødvendige kameraer og mulig styring i forhold til eventet.
Remote Styring (POE + NDI)
Robotkamera Leje
PoE er betegnelsen for netværk hvor man yderligere har strømtilførsel med i netværkskablet. Det giver nogle muligheder for at lette sammenkobling og opsætning af PoE produkter som PTZ kameraer, styring og switche der nemt kun skal forbindes med et enkelt kabel for at sikre videosignalet og strømforsyningens sammenkobling. Vi har samlet et færdigt streaming-rack indeholdende 2 robotkameraer + alt kabling og netværksudstyr nødvendigt for mødestreaming.

Udlejningspakker

Vi har samlet en del forskellige færdige pakker med: Leje af robotkameraer på hjemmesiden under AV-udstyr og Robotkameraer. Det kan være du ikke finder lige netop det PTZ videoudstyr du har brug for til dit event, og vi hjælper derfor altid gerne med at finde det rigtige udstyr og sammensætte en fornuftig lejepakke med robobotkamera, PTZ styring og evt. deconing og netværksudstyr til opsætning af udstyret. Det kan være fra den helt simple løsning til et PTZ videokamera (robotkamera) med en IR-remote til en stor løsning med mange kameraer, central PTZ styring og alt netværks fordeling og kabling.

Til de større arrangementer hvor der skal bruges robotkameraer og videostreaming samtidig har vi lavet en komplet løsning hvor alt nødvendigt udstyr er samlet i en produktions flightcase på hjul, indeholdende alt fra: FullHD Videomixer, PTZ kameraer, styring til netværksswitche + kabling. Denne løsning er et mini TV studio med 2 robotkameraer som standard, men det er naturligvis muligt at koble flere enheder på systemet.