Leje Robotkamera u570 (FullHD) - Udlejning af Robotkameraer & PTZ Styring på Sjælland

Robotkameraer udlejes, vi har diverse videokameraer & PTZ styringer.

Robotkamera u570 (FullHD)
Lejepris: 1.000,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Robotkamera u570 (FullHD)
Til Leje
Robotkamera u570 (FullHD)
Til Leje
Robotkamera u570 (FullHD)
Til Leje
Robotkamera u570 (FullHD)
Til Leje
Robotkamera u570 (FullHD)
Strømforbrug: 20W
Mulighed: Til Leje
Udlejning af professionelt robotkamera (PTZ kamera) til private og erhverv

Leje af professionelt PTZ Videokamera (Robotkamera) - Minrray u570 som er et fjernstyret videokamera hvor du over netværk/remote kan styre retning, zoom, lysforhold og mange andre parametre. Robotkameraet har FullHD opløsning, er giver mulighed for at væld af output signaler, herunder: NDI kompatibel, SDI & HDMI udgang og som USB3.0 webcam. PTZ Videokameraet kan leveres med 12x, 20x eller 30x optisk zoom. Robotkameraet kan strømforsynes via PoE (strøm over netværkskabel) eller den medfølgende 230V strømadapter.

Dette PTZ videokamera / robotkamera er en topmodel med et væld af features indbygget. Kameraet har både HDMI og SDI udgang, hvilket betyder det kan kobles til alle professionelle videomixer pulte og bruges til semi-professionel videotransmission. Robotkameraet kan også kobles direkte til en computer med USB indgang og på den måde bruges som et yderst professionelt og high-end PTZ webcam. Kameraet har mulighed for selv at følge (tracke) personen der taler, vha. avancerede indbyggede algoritmer (auto-tracking). Den medfølgende IR remote kan bruges til at styre flere kameraer ad gangen, og gemme robotkameraernes positioner og zoom indstillinger til en række positioner "hot cues", som kan kaldes lynhurtigt. Skal du bruge mange kameraer eller have bedre kontrol, anbefaler vi at leje en PTZ controller med Joystick som passer til robotkameraerne.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Minrray u570 PTZ Robotkamera.
  • 1 stk. Manfrotto Kamerastativ.
  • 1 stk. Fjernbetjening (IR remote).
  • 1 stk. 230V PowerSupply.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvorfor leje Robotkamera / PTZ Videokamera til mit event?

Robotkameraer kan gøre videofilmingen og afviklingen af f.eks. et videomøde, videokonference eller videostreaming meget lettere end det er muligt med traditionelle videokameraer. PTZ videokameraer (robotkamera) sparer ofte et stort antal teknikere eller fotografer som ikke behøver stå stand-by ved hver enkelt enhed for at skifte zoom indstillinger eller retning. Videokameraerne kan styres af en tekniker fra et centralt sted i lokalet - ofte ved siden af eksempelvis lydmand så de to teknikere lettere kan arbejde sammen om afviklingen af eventet. Robotkameraerne kan benyttes på mange måder hvad angår kommunikation, videotransmission og fordeling/opsætning af PTZ kameraerne. Vi hjælper gerne med rådgivning og dimensionering i forhold til dit behov og budget.

Når du bruger PTZ videokameraer kan du styre dem på to måder: Den ene er at bruge en IR remote (fjernbetjening) til styring og til at programmere fix punkter hvor man gemmer og genkalder kameraets indstilling for Retning, Zoom & Fokus. Den anden mulighed er at leje en PTZ Controller som vores anbefalede Minrray AK030 PTZ remote. Denne remote controller kan styre et væld af funktioner på robotkameraerne og har desuden mulighed for at gemme 255 fix punkter, som genkaldes lynhurtig med en knap. Den har PoE og har derfor styre kameraer og strømforsynes over et alm. CAT-6 netværkskabel hvor enhederne samles med en PoE switch - det letter tilslutning og gør opsætningen af kamera + controller til en plug & play løsning.

 

Gode råd ved brug og leje af robotkameraer (PTZ Videokamera)

Robotkameraerne der lejes, bør placeres så de står praktisk i forhold til de vinkler og højder der skal filmes fra. Det gælder om at placere robotkameraet på stativet i en god højde, placering og med frit udsyn til de forskellige objekter man ønsker i billedet. Det vil typisk være en taler, scene, møde- & konferenceområde eller sportsbegivenhed. Kameraets stativ indstilles til vandret og robotkameraet monteres på videostativet. Afstanden har også betydning, men alt efter hvilken type kamera du vælger at leje, så kan zoom funktionen afhjælpe denne faktor.

NB! Robotkameraet kan både strømforsynes via PoE eller via den medfølgende 230V PowerSupply.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af robotkameraer (PTZ)
  • Minrray PTZ Kontrolpult (PoE Netværk): 600,- inkl. moms.
  • 16ch. PoE Switch m/ 4 x 50 meter CAT-6 netværkskabel: 200,- inkl. moms.
  • Ekstra PTZ Videokamera (FullHD): 800,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktHDMI UdgangNDI KompatibelPoESDI Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterKonferencerMøder
No location available

Tips & Tricks

Komplet TV Studio + Robotkamera Løsning

5
Lejer du mere end 1-2 robotkameraer og en PTZ kontrolenhed, så overvej vores komplette videoløsning til streaming og videomixing - samlet i en enkelt flightcase hvor alt er forbundet og klar til brug. Komplet system hvor hvert kamera kun skal forbindes med et CAT-6 kabel for både strøm og FullHD video signal.
2023-11-06

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Live Streaming

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.