Trådløs Mikrofon Udlejning - Leje af Wireless Mikrofon i Roskilde

Lyd udlejes som f.eks.: Mixere, Højtalere, Mikrofoner og lign.

Sennheiser EW-D Mikrofon (Headset)
Lejepris: 300,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Sennheiser EW-D Mikrofon (Headset)
Til Leje
Sennheiser EW-D Mikrofon (Headset)
Til Leje
Sennheiser EW-D Mikrofon (Headset)
Til Leje
Sennheiser EW-D Mikrofon (Headset)
Strømforbrug: 10W
Mulighed: Til Leje
Trådløs Mikrofon Udlejning til private og erhverv

Professionel trådløs mikrofon fra Sennheiser som kører på det digitale UHF bånde. Sennheisers EW-D serie kører med digital kodning af signalet over UHF båndet i frekvens området 606-662MHz - det giver et godt og klart dynamisk område på134dB og god sikkerhed for at undgå udfald og radioforstyrrelser. Den trådløse headset sender (bodypack), kan monteres med forskellige headsets i forskellige klasser, som egner sig godt til tale og vocal. Der medfølger en Sennheiser hovedbøjle/headset mikrofon ved leje af denne løsning, den egner sig rigtig godt til taler, møder og konference brug. Har du brug for headset mikrofon til sang eller teater brug, har vi andre og lidt mere egnede løsninger. Mikrofonen har en rækkevidde på ca. 100meter (line of sight). Den trådløse håndholdte mikrofon bruger 2 stk. alm. AA batterier (medfølger ved leje).

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Sennheiser EW-D Trådløs Bodypack.
  • 1 stk. Sennheiser Headset (Sort / Hudfarvet).
  • 1 stk. Sennheiser EW-D Modtager.
  • Nødvendige kabler & batterier.
 
Hvilken type trådløse headsets bør jeg leje til mit event?

Primære valg af trådløse headsets du skal foretage, er om det skal være et trådløst headset (hovedbåret) mikrofon der er egnet til tale eller også bruges til professionel sang/teater. Den trådløse headset mikrofon er meget brugt ved: Talere, stand-up, præsentationer, møder og konferencer. Headset mikrofonen bruges ofte, f.eks. til talere der ønsker armene fri, sports udøvere eller til teater. Du kan vælge forskellige trådløse headsets - f.eks. hudfarvede og diskrete, eller sorte med bedre pasform som sidder bedre på hovedet af brugeren. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige løsning - begge løsninger har fordele og ulemper og det er derfor en god ide at få valgt den rigtige fra starten. Det er også vigtigt og headset mikrofonerne skal bruges til udelukkende tale eller samtidig til teater eller sang.

Det også muligt at leje knaphuls (clips) mikrofoner og instrument mikrofoner hvis disse passer bedre til dit arrangement. Knaphuls mikrofoner anbefaler vi oftest til TV produktion og lignede opgaver. Instrument mikrofoner bruges typisk på instrumenter man ønsker trådløs lyd fra, f.eks. trompeter, saxofon, guitar og lignende.

 

Gode råd ved brug og leje af trådløse mikrofoner/headsets

Trådløse mikrofoner og headsets kan i enkelte tilfælde blive påvirket af radiosignaler der forstyrrer - oplever du udfald eller dårlig rækkevidde kan du gøre to ting for at afhjælpe problemet. For det første skal du prøve at skifte kanal på modtageren, og derefter lave "sync" med mikrofon senderen (bodepack). En ændring af kanalen der benyttes, kan ofte afhjælpe evt. forstyrrelser. Derudover er det vigtigt at der er begrænset afstand og forhindringer mellem den trådløse mikrofon modtager og sender - prøv evt. at flytte modtager til et højere punkt, bruge eksterne antenner eller placere modtager mere hensigtsmæssigt for at gøre signalet bedre.

NB! Der følger AA batterier med til den trådløse headset mikrofon.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af trådløse mikrofoner

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangXLR Indgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKonferencerMøder
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.