Vertikal Røgmaskine Udlejning - Leje af Hazere & Gejser Vertikal Røgmaskiner på Sjælland

Røgmaskiner & Hazere udlejes, vi har mange forskellige røgmaskiner og lyseffekter i forskellige prisklasser.

Røgmaskine Leje (1500W)
Lejepris: 500,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Røgmaskine Leje (1500W)
Til Leje
Røgmaskine Leje (1500W)
Til Leje
Røgmaskine Leje (1500W)
Strømforbrug: 1500W
Mulighed: Til Leje
Vertikal Røgmaskine Leje til private og erhverv

Leje af en vertikal kraftig 1500W røgmaskine der passer fint mellemstore arrangementer, koncerter og events. Denne type røgmaskine blander kraftigt LED (RGB) lys sammen med røgen så det ligner en farvet røgsøjle der står op fra maskinens dyse. Røgmaskinen virker ved kraftig opvarmning af en kunstig og næsten lugtfri røgvæske, hvilket den så spytter ud som en jævn røgsky når den aktiveres med enten DMX styring, eller medfølgende trådløse fjernbetjening (ca. 40 meters rækkevidde). Betjening: Røgmaskinen aktiveres let ved tryk på en af de 4 kontakter på den trådløse fjernbetjening. Der kan vælges Grøn, Rød, Blå eller røg uden farver ved tryk på fjernbetjening - benyttes DMX lysstyring til styring af røgmaskinen kan der frit blandes RGB farver, med eller uden røg funktion. Røgmaskinen leveres fyldt op med røgvæske hvilket plejer at være rigeligt til arrangementer med op til 100-300 personer.

Denne røgmaskine kan både stilles så den skyder op i luften som en gejser (vertikalt), eller som alm. røgmaskine der puster røgen ud i lokalet langs gulvet. En smule kunstig røg i lokalet er ikke ubehageligt og kan dårligt lugtes - det giver til gengæld en enorm ekstra effekt ud af lysshow og lasereffekter da man pludselig kan se hele lysstrålen og ikke kun hvor den rammer væggen. Derfor anbefaler vi altid lidt kunstig røg til de større lysshows, hvis du har mulighed og lyst til at benytte denne mulighed i dit festlokale.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. LED Røgmaskine inkl. Røgvæske.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken type røgmaskine bør lejes til festen?

Antal røgvæsker til en fest og hvor kraftige røgmaskiner/hazere der bør bruges kommer meget an på festens størrelse og type. Den kraftige 1500W røgmaskine her er velegnet mellemstore fester og mindre koncerter hvor man ønsker at give lysshowet lidt ekstra effekt. En røgmaskine giver en kæmpe forskel for dit lysshow, i stedet for kun at se hvor strålerne rammer får du hele lysstrålens 3D effekt ved bare en anelse kunstig røg i lokalet. Derfor anbefaler vi altid lidt kunstig røg hvis du går op i lysshowet og ønsker det flottest muligt. Til laser effekter bør der altid bruges røg så man får den fulde virkning af de flotte skarpe laserstråler der sendes ud i lokalet.

 

Gode råd ved brug og leje af Vertikal Gejser Røgmaskine

Opstil røgmaskinen på et stabil underlag, f.eks. gulv eller lign. Når du tilslutter røgmaskinen til strøm skal den lige stå og varme op ca. 2-5 minutter før den er klar. Derefter trykkes blot på en af knapperne på den trådløse remotekontrol og røgen vælter ud og spreder sig i rummet. Hold afstand til røgmaskinens udgangsdyse (min. 20-30 cm.) - røgen er varm ved udmundingen når den spyttes ud.

NB! Røgmaskinens røg kan aktivere røgalarmer der reagerer på densitet i luften.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af Gejser Vertikal Røgmaskinen
  • Lyseffekter / Diskoeffekter: 100-500,- pr. stk. inkl. moms.
  • Manfrotto Lysstativ med t-bar til lysshow: 100,- inkl. moms.
  • Martin 2500 Hazer effekt: 500,- inkl. moms og væske.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Funktioner:
DMX-Styring
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterLive BandTemafester
No location available

Tips & Tricks

LED Røgmaskine

5
Denne type røgmaskine med RGB farvet lys der blandes med røgen kan med fordel bruges som sceneeffekt til større arrangementer og fester. Det giver en flot effekt når røgen spyttes ud og der blandes kraftigt farvet lys ind i røgudstrømningen, så det ligner en farvet gejser eller lodret ildsøjle.
2023-11-13

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.