Projektor Leje til gode priser!

Udlejning af projektorer i København & Sjælland.

Udvalgte Projektorer!

Lille og prisvenlig projektor som er fin til mindre præsentationer & videomateriale. God lysstyrke på: 2.800 AnsiLumens.
Billig Projektor Leje
Leje billig projektor til bryllup, konfirmation og møder

Leje af projektor udstyr

Når du lejer projektorudstyr kan du vælge selv at hente udstyret på vores lager på Sjælland, eller få det leveret og evt. opstillet på din egen adresse. Vores kunder der lejer projektorer ligger ofte i København, Nordsjælland og på Vestegnen, herunder Roskilde lokalområdet. Vi kan være behjælpelige med at rådgive omkring projektorvalg og leje af AV-tekniker eller lydmand - til både store & små events. Vi udlejer projektor & lærreder til både private- og erhvervsarrangementer.

Projektor Information

Projektorer bruges når du skal have en storskærm som kan servicere en større forsamling personer samtidig. Storskærmen udgøres af det lærred som projektoren belyser billedet op på, f.eks. en powerpoint præsentation eller et videoklip. Skal du bruge projektoren til video og filmklip indeholdende lyd, så er det vigtigt at få sammensat et passende lydanlæg som kan bruges til arrangementet. Projektorer bruges til visuelt indhold, men afspiller ikke lyden fra klippet.
Leje af projektor til møder, konferencer og private fester.

Projektor til møder

Til vigtige møder og større forsamlinger anbefaler vi at leje en god projektor, med FullHD billede og lysstærk med 5.000Lumens. Du kan læse mere her om leje af lysstærk FullHD projektor. Denne type projektor er brugervenlig, har alle de indgange og tilslutninger der er behov for. Samtidig er den udstyret med avancerede funktioner for indstilling af billede, keystone og andre nyttige ting der letter opsætning og installering af projektoren i lokalet hvor den skal bruges.
Billig projektor leje til de mindre arrangementer, både private og erhverv.

Prisvenlig projektor

Lille projektor som passer fint til mindre opgaver og forsamlinger - den er relativ lysstærk og super let at tilslutte og bruge. Det er en prisvenlig løsning som er fin i forhold til at leje en projektor til videovisning eller en powerpoint præsentation. Du kan læse mere her om: Projektor Leje. Kompromisset med den mindre model her er lavere opløsning og middel lysstyrke. Den er derfor fin at bruge indendørs i lokaler med minimeret direkte dagslys på lærreder op til 2 meters bredde.
Leje af lysstærk (FullHD) projektor til store møder og konferencer.

Lysstærk Projektor

Projektorens lysstyrke måles i "Lumens", og angiver hvor kraftigt lysoutput projektoren har - derudover kan linsen og teknogien for lyskilden i projektoren også spille en stor rolle for hvor kraftigt lysoutput den har. Til store lærreder, eller ved brug i meget lyse lokaler, anbefaler vi vores lyskraftige projektorer på minimum 5.000 Lumens og opefter. Det giver et bedre og mere klart billede projekteret på fladen du bruger som lærred. Du kan her læse mere om: leje af vores lysstærke FullHD laserprojektor.
Leje af all-round projektor til møder, billedevisning og powerpoint præsentationer.

All-Round Projektor

Er du i tvivl om du skal vælge en billigere model eller de noget dyrere FullHD projektorer, så anbefaler vi at leje denne all-round projektor. Du får HD opløsning og kraftig lysstyrke på 4.500 Lumens. Det betyder den egner sig rigtig godt til møder, mindre foredrag, billede fremvisninger og powerpoint præsentationer. Du kan her læse mere om leje af HD projektoren - anbefalet de fleste opgaver. Projektoren er udstyret med de mest alm. stiktilslutninger og kobles direkte til laptop, PC eller tablet.

Projektoren her lejes ofte af kunder der ønsker tydelige billedefremvisninger, eller præsentationer hvor budsabet og detaljerne er let læselige og tydelige. Lysstyrken er kraftig og projektoren plejer uden problemer at kunne bruges indendørs i relativt lyse lokaler og udendørs overdækket i telte af god kvalitet. Det vigtigste når man lejer en projektor er altid at kraftigt lys som sollys og industrilamper ikke må lyse direkte ind på lærredet - det vil gøre billedet udvandet.
Projektor lærreder, hjælp og information til at finde det rigtige lærred i kombination med leje af projektor

Lærreder og Skærme

Lærredets størrelse kommer an på flere faktorer, dog mener vi de vigtigste er: Antal personer som skal kunne se budskabet og hvilken type materiale der skal vises på skærmen, f.eks. billeder, video eller præsentationer. Projektorlærred udlejes ofte sammen med projektoren, da lærredet bruges som skærmen projektoren lyser billedet på. Lærredets størrelse og montering er derfor vigtig i forhold til lokalet, placering, transport og andre faktorer. Læs mere om: Leje af lærred.

De mest almindelige lærreder er sammenpakket i en lang kassette som kan transporteres i næsten alle størrelser biler. De står af sig selv på et lille stativ, 3-ben eller 3-fod, et lærred som er let og hurtigt at sætte op. De større lærreder kaldes folde-lærreder og består af et stativ af aluminiums profiler som samles og derefter klipses lærredet elastikdug fast på rammen - det betyder de store lærreder faktisk fylder minimalt og kan transporteres på bagsæddet i alm. bil.

Artikler om projektor leje

Leje projektorer til små & store møder

Leje projektorer til små & store møder

Valg af projektorer til møder, events og konferencer kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Vi har derfor samlet en guide indeholdende gode råd og information i denne artikel - omhandlende valg af det rigtige AV-udstyr som projektorer, mikrofoner og lydanlæg. Projektoren lejes oftest sammen med et lærred for at give en god størrel

Placering af projektor & lærred

Placering af projektor & lærred

Vejledning til opstilling af projektor og lærred til dit arrangement - en gennemtænkt opstilling betyder en del for hvor meget du får ud af det lejede udstyr. Afstand mellem projektoren og lærredet skal være passende, i forhold til den linse der sidder i projektoren. Denne lille artikel beskriver nogle af de ting du skal huske når du planl

Projektor Tilslutning & Signalfordeling

Projektor Tilslutning & Signalfordeling

Du kan i denne artikel læse en lille guide til signaltyper, tilslutning til projektorens input stik og fordeling af videosignal mellem flere projektorer eller fladskærme samtidig. Tilslutningen af videosignaler til projektoren er som regel relativt simpelt så længe kabler og input passer sammen - ved større afstande er der typisk brug for f

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.