Streaming Udlejning - Leje af Robotkameraer & Videomixer på Sjælland

Robotkameraer + Videomixere udlejes til Livestreaming

Robotkameraer & Streaming
Lejepris: 2.800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Robotkameraer & Streaming
Til Leje
Robotkameraer & Streaming
Til Leje
Robotkameraer & Streaming
Til Leje
Robotkameraer & Streaming
Strømforbrug: 350W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 35kg.
Udlejning af komplet video streaming, videomixer & robotkameraer til private og erhverv

Leje af en "mini tv-station" hvor alt udstyr er monteret og klargjort i et rackskab - alt udstyr så du er klar til videomix og streaming af din præsentation eller event. Der medfølger 2 x Robotkamera inkl. PTZ styring, ATEM videomixer og diverse netværksudstyr som muliggør hurtig opstilling og tilslutning af enheder. Robotkameraer og styrepult forsynes alle af strøm over en enkelt CAT-6 netværkskabel og sender samtidig video- og styresignal gennem sammen kabel. Hele systemet kører FullHD, alle kabler og nødvendigt udstyr er inkluderet i denne streaming lejepakke.

ATEM videomixeren har USB-C udgang som kan bruges til at koble videosignalet direkte ind i en laptop og benytte i programmer som Teams, Zoom eller lign. Du kan også streame direkte ud på internettet til platforme som f.eks. YouTube, Facebook eller anden streamingplatform. Ønsker du istedet for streaming at optage dit videosignal det kan også gøres på en ekstern SSD harddisk og materialet kan derefter bruges til videoredigering, deling på intranet eller noget helt tredje.

Streaming løsningen her har 4 mikrofon indgange hvor der kan tilsluttes lydkilde (PC) eller trådløse mikrofoner, lydmixeren er indbygget i ATEM videomixeren og kan styres fra PC softwaren via ethernet forbindelse. Lydindgangene kan også bruge til tilslutning af lydsignaler fra lydmixer, PC eller andet lydsignal som man ønsker at mixe sammen med sit videostream output. Ofte bruges systemet sammen med et par trådløse mikrofoner, headsets eller håndholdte + et audio signal fra en PC præsentation.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. ATEM Videomixer (4 input).
  • 2 stk. Minrray PTZ Robotkameraer (12x + 20x).
  • 1 stk. Minrray PTZ Kamerakontrol.
  • 2 stk. 7" Monitorskærme.
  • 1 stk. 17" Monitorskærm.
  • 1 stk. Medieserver PC.
  • Netværksswitch PoE.
  • 2 x 50 meter CAT-6.
  • 2 x 15 meter CAT-6.
  • Nødvendige kabler & batterier.
 
Hvilken type streamingsudstyr bør jeg leje til mit event?

Streaming kan laves på mange måder, både simple og avancerede opsætninger - ofte er der ikke brug for andet end 1-2 videokameraer + lille videomixer med streaming funktion. Det er grundideen i denne samlede pakke hvor alt sammensat og klargjort så kunden får en ægte plug-n-play løsning som er let at opstille, tilslutte og betjene. Det betyder let opsætning, tilslutning og betjening - det eneste du skal levere, er en helt alm. 230V stikkontakt.

Videomixeren i rackskabet har 4 HDMI indgange, kører FullHD og har de 2 kameraer tilsluttet ved levering. Det betyder der er 2 HDMI input ledige til videosignaler fra f.eks. ekstra kameraer, PC præsentationer eller andet videomateriale der skal bruges under afvikling. Kamera- og inputsignalerne kan hele tiden overvåges på de medfølgende monitorskærme, de 2 små 7" skærme kan viser hvert input seperat og den store 17" monitorskærm kan bruges til betjening af ATEM softwaren, eller et samtidig billede af ind og udgange (quadview).

Det er muligt at tilkoble lydsignalet fra den lydmixer der bruges til arrangementet til videomixeren, for at få direkte lyd ind fra trådløse mikrofoner eller PC. Trådløse mikrofoner (håndholdt eller headset) kan også kobles direkte til videomixerens lydindgange. Det muligt at leje knaphuls (clips) mikrofoner og instrument mikrofoner hvis disse passer bedre til dit arrangement. Knaphuls mikrofoner anbefaler vi oftest til TV produktion og lignede opgaver. Instrument mikrofoner bruges typisk på instrumenter man ønsker trådløs lyd fra, f.eks. trompeter, saxofon, guitar og lignende.

 

Gode råd ved brug og leje af streaming, videomixer og robotkameraer

Denne plug-n-play streaming løsning gør det nemt at tilslutte og klargøre videoenheder. Du starter med montering af de to robotkameraer på stativer, der i lokalet hvor du ønsker dem i forhold til udsyn og afstand til det de skal filme. Derefter trækkes et netværkskabel fra hvert robotkamera tilbage til tv-stations rackskabet som eneste kabel mellem kamera og rackskab. Du er nu klar til tilslutning af yderligere enheder eller starte et videostream på internettet eller via en laptop & USB-C indgang. Har du behov for en videotekniker, levering eller opstilling/tilslutning af udstyret, så kan vi altid hjælpe med dette og levere bemanding til hjælp med brug af videoudstyret og afvikling under arrangementet.

NB! Der følger batterier med til batterienheder.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af trådløse mikrofoner

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktHDMI AdaptorHDMI IndgangHDMI UdgangMiniJack (AUX) TilslutningPoEUSB-C AdaptorXLR Indgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterKonferencerMøder
No location available

Tips & Tricks

3 Kabler og du er kørende!

5
Tilslutning af strømkabel til rack-skabet + 2 netværks kabler til de to robotkameraer - det er alt, og så er du kørende og klar til enten videooptagelse eller livestreaming af videosignalet.
2023-12-19

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.