Karaoke Udlejning på Sjælland - Karaoke Udlejning

Karaokeanlæg med Højtalere, TV skærm og 1.700+ numre.

Karaoke Udlejning
Lejepris: 1.800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Karaoke Udlejning
Til Leje
Karaoke Udlejning
Til Leje
Karaoke Udlejning
Strømforbrug: 500W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 50kg.
Karaoke Udlejning til private og erhverv

Karaoke udlejning til fester og events hvor i vil have det sjovt med at synge karaoke og måske lave karaokekonkurrencer. Det leveres med to kraftige aktive højtalere med indbygget forstærker, karaokeafspiller og 1.700+ karaokenumre med ca. 20-25% danske numre på digitalt SD kort. Det er også muligt at booke anlægget med 600-700 karaokenumre på CDG skiver. Vi har for tiden 3 sanglister på CDG plader man kan vælge mellem + den største sangliste (1.700+ numre) som ligger på SD kortet. Download Komplet Sangliste

Medfølgende Udstyr:
  • Karaokesange (1.700+ numre, ca. 20-25% danske).
  • 2 stk. dB Technologies Højtalere (aktive)
  • 2 stk. Højtalerstativer
  • 2 stk. Vocal Mikrofoner m/ 9 meter ledning.
  • 1 stk. Karaoke afspiller med mulighed for CD skiver / USB / SD card.
  • 1 stk. 32" TV Monitor.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse karaokehøjtalere skal jeg leje?

Karaokeanlægget kommer her med alt du skal bruge af lydanlæg, mikrofoner, skærm og afspiller + kabler. Det eneste du behøver udover er en helt alm. stikkontakt. Anlægget er udstyret med 2 højtalere på stativer som gør det egnet at bruge til arrangementer med maksimalt ca. 40-60 gæster. Ved større arrangementer kan anlægget udvides så det passer bedre til lokalet / antal gæster.

 

Gode råd ved brug og udlejning af karaokeanlæg

Når du stiller anlægget op er det en god ide at du har en rimelig afstand mellem højtalere og mikrofoner - stil derfor højtalerne ude i siden og undgå at sangerne står direkte foran højtalerne. Det vil hjælpe med at minimere mikrofonhyl (feedback). Mikrofonerne er koblet til karaokeafspiller som mixer lyden mellem karaokesange og mikrofoner - ønskes du at bruge PC/AUX lyd samtidig med karaokeafspilleren skal du have en lydmixer koble på for at samle signalerne.

NB! Aux stik skal altid bookes udover anlægget ved behov for dette, koster IKKE ekstra.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med karaoke udlejning

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktMiniJack (AUX) TilslutningXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)Temafester
No location available

Tips & Tricks

Leje Karaokeanlæg

5
Når du lejer karaokeanlægget anbefaler vi altid folk at få det stillet op i god tid og prøvet af - på den måde lærer man karaokeanlægget at kende og får en føling med det inden festen starter.
2023-11-01

Tilslutning & Opstilling

5
Når du stiller karaokeanlægget op, så anbefales det at skrue ned for højtalerne så du undgå feedback/støjgener når mikrofoner og karaokeafspiller tilsluttes højtalerne. Højtalerne bør placeres med en fornuftig afstand til mikrofonerne, og gerne lidt foran, eller drejet væk fra sangerne - det minimerer feedback (mikrofonhyl) og giver bedre lyd når der synges.
2023-11-06

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Karaoke Tilbehør

Sanglister

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.