Projektor & Lærred Udlejning - Leje af projektorer på Sjælland

Projektor udlejes, vi har diverse størrelser projektorer i forskellige klasser.

Projektorer i diverse størrelser til leje

Information om projektor udlejning

Hvilken størrelse projektor bør jeg leje?
Valg af projektorens størrelse og funktioner kommer ofte an på hvad den skal bruges til og ikke mindst om det er lyse eller mørke lokaler. En projektor egner sig fint til indendørs brug om dagen, sålænge sollyset ikke står direkte ind i lærredet. Er det meget lyse lokaler anbefaler vi en kraftig projektor med minimum 4500 lumens - hertil skal dog sige at jo større flade/lærred projektoren skal belyse, jo mere skal der til for at danne billedet. Så derfor følger vi ofte tommefingerreglen om at: Jo større lærred, jo kraftigere projektor.

En anden vigtig faktor er opløsningen på projektoren, altså kvaliteten af billedet der dannes målt i antal pixels. Kvaliteten ved fremvisning af ting med skrift som websider, powerpoints med lille skrift og lignende opgaver kræver en projektor med rimelig god opløsning. Billeder og film kan ofte klares fint med selv projektorer med mindre opsløsning, men igen kommer det an på forventninger, lærred størrelse og kilden som videobilledet kommer fra. Kildens opløsning vil altid sætte den bedste kvalitet som projektoren maksimalt kan vise, det vil sige at ønsker man at bevare en god videokvalitet fra kilden, så skal der bruges en projektor med god videokvalitet og opløsning.

Lejeperiode
Projektor udlejning fra Vanilla Sound & Light Production skal være nemt og fleksibelt - Det betyder vi gerne giver et par ekstra dage inden lejeperiode til opsætning og transport af det lejede udstyr uden at tage betaling for disse dage. Som udhangspunkt betaler du kun leje for aftalte brugsdage på udstyret, og dagsprisen falder altid jo længere lejeperioden er. Som udgangspunkt kan du altid have udstyret du lejer til rådighed en hel weekend og stadig kun betale for en enkelt dags leje. Både for at lette transport og have god tid til opsætning, men også for at være fleksibel og yde god service overfor kunden.

Du kan vælge selv at afhente udstyret på vores lager og dermed spare evt. transport udgifter. Laver du selvhenter løsningen aftaler vi en nærmere tid for afhentning hvor vi vil have udstyret klar til dig på lageret. Aflevering foregår ofte ved at man selv låser tingene ind, koden udleveres ved afhentning af projektor udstyret. Vi kan også levere projektoren til din adresse og evt. stå for opsætning og tilslutning. Hvis du ønsker et tilbud på transport / opsætning, så kontakt os på meget gerne på telefon eller e-mail kontakt her på hjemmesiden!

Hvordan virker projektoren i praksis?

Projektorens opbygning
Projektorer bruges ofte til møder events eller filmfremvisninger hvor man ønsker at vise visuelt indhold på et mindre eller større lærred. Det visuelle indhold kan være præsentationer, videoklip eller billeder.
Skal du vise video er det vigtigt du overvejer eksternt lydanlæg i forbindelse med leje af projektoren da projektoren kun viser billede, men ikke afspiller lyd.

Du kan vælge mellem forskellige typer projektorer når du lejer en projektor til dit arrangement. En vigtig faktor er lysstyrken og derudover opløsningen på billedet. Vi rådgiver gerne om de forhold når du booker projektor til dit arrangement så du får den bedste løsning. Det er langtfra ikke altid nædvendigt med den dyreste og mest avancerede projektor model for at få tildredsstillende billede på lærredet - det kommer an på mange faktorer som lysforhold, lærred størrelse og hvilket materiale der skal vises på lærredet.


Lysstyrke, Opløsning og Tilslutning
Du kan under hver af vores projektorer i udlejningen se de vigtigste tekniske data, nemlig: Lysstyrke / Opløsning og tilsutningsmuligheder. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvilken model der egner sig bedst til dit arrangement.

Når du vælger projektor og hvilken lysstyrke den bør have kommer det også meget an på hvilket størrelse lærred du ænsker at bruge projektoren sammen med. Jo større lærred, jo mere lys/billede skal fordeles på overfladen og derfor skal tingene gerne passe nogenlunde sammen for det bedste resultat.