Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Leje af fladskærm og projektorer som bruges samtidig.

Kombination af Projektorer + Fladskærme

Projektorer + Lærreder og fladskærme kombineret ved stort møde for 600 personer. Signalet til både fladskærme og projektorer fordeles ud til alle enheder fra samme laptop, hvilket vil sige alle enheder viser samme præsentation samtidig.

Dette møde med ca. 600 deltagere er et godt eksempel på hvordan flere typer medier kan bruges samtidig. Mødets deltagere sad på den aflange led i lokalet og det betød vi benyttede ekstra skærme i siden for at dække hele området ind. Den samme fordeling gælder højtalersetup hvor vi har placeret 4 stativer med line array-højtalere som spreder lyden godt og skyder langt for at dække hele salens lange led med ens lyd og god lyd.

Kunden ønskede stolene placeret på denne måde i hallen, dels for at alle kom tættest på scenen men primært for at  det antal deltagere på 600pax kunne placeres fornuftigt i hallen, Det blev en rigtig fin løsning og lyd og billede dækkede fint så alle kunne følge med under mødet. Kunden var meget tilfreds med afvikling af mødet der udover salens deltagere, blev streamet ud til resten af firmaets medarbejdere som kunne følge med online.

Se mere under: Leje af Projektorer eller Leje af Fladskærme.

 

Dette møde blev afviklet på firmaets laptop fra scenen hvor foredragsholder gennemgik sin præsentation på vanlig vis. Udover de mange deltagere som deltog fysisk i mødet, blev der også streamet både powerpoint-billede og kameraoptagelser fra salen/scenen til en online platform så medarbejdere også kunne følge mødets præsentation med lyd og billede online.

Alt lyd fra de trådløse mikrofoner (foredragsholder + spørgsmål fra salen) blev sendt ud i højtalerne i lokalet og streamet til online platform. Det betød at alle deltagere fik god og klar lyd fra mikrofonerne og foredragsholder.

Se mere om leje af mødeudstyr som: Flipover Leje / Lærred Udlejning