Monitor Udlejning - Leje af Monitorhøjtalere i Roskilde

Lyd udlejes som f.eks.: Mixere, Højtalere, Mikrofoner og lign.

Monitor Udlejning (EV ELX 115P)
Lejepris: 400,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Monitor Udlejning (EV ELX 115P)
Strømforbrug: 1000 Watt
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 23,3kg.
Monitor Udlejning til private og erhverv

Lej en EV ELX 115P (15"/1,5") professionel højtaler med indbygget forstærker. Denne type højtaler er bygget op i kraftigt trækabinet, hvilket giver en bedre og mere ren lyd - den egner sig derfor specielt godt til live musik og live bands, både som tophøjtaler og monitorhøjtaler. Den yder et lydniveau på hele 134dB (SPL) og har en indbygget 1000W Class-D forstærker som driver både basenheden og hornet i højtaleren.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. EV ELX115P Monitorhøjtaler (Aktiv)
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse monitorhøjtalere skal lejes?

Størrelsen på monitorhøjtalerne og antal man behøver, kommer ofte an på hvor stort område de skal dække, og hvor mange individuelle kanaler du ønsker at dække. Et band kræver ofte flere monitorhøjtalere end et taleanlæg eller en enkelt kunstner på vokal. Professionelle kunstnere foretrækker ofte monitorer i trækabinetter da de giver en bedre og mere klar lyd på scenen.

Størrelsen på monitorhøjtalerne er ofte en temperamentssag i forhold til hvad kunstneren der lytter til dem ønsker og hvor stort højtaleranlæg der stilles op til arrangementet. Vi anbefaler ofte 10"-12" til vokal/guitar/keyboard kunstnere og 15" til bas og trommer.

 

Gode råd ved brug og leje af aktive højtalere

Selvom højtaleren har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du benytter højtaleren. Højtalerens kontrolpanel bagerst på enheden markerer med en rød diode om limiteren er aktiv og dermed dæmper lyden. En god tommelfingerregel er at: Rød diode må gerne blinke i takt til musikken, men bør aldrig lyse konstant - I så fald skal input signalet dæmpes.

NB! Højtaleren har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af højtaleren
  • 18" Aktiv Subwoofer: 300,- inkl. moms.
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.