Højtalerpakke Mellem - Leje af Højtalere i Roskilde

Lyd & Højtalere udlejes til private & erhvervs arrangementer

Højtaleranlæg (Mellem)
Lejepris: 1200,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Højtaleranlæg (Mellem)
Til Leje
Højtaleranlæg (Mellem)
Til Leje
Højtaleranlæg (Mellem)
Strømforbrug: 2.000 Watt (Max)
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 106kg.
Mellem Højtaleranlæg udlejes til private og erhverv

Leje af 2 stk. dB Technologies 605D tophøjtalere + 2 stk. 18" Subwoofere - alle højtalerne har indbygget forstærker og volumenkontrol. Anlægget yder et kraftigt lydniveau på hele 131dB (SPL) pr. højtaler og har indbygget 600W digitalforstærker. Sættet her indeholder alt der skal bruges til de store fester og alle nødvendige kabler (evt. AUX/Minijack indgang) er inkluderet i pakken. Det eneste der kræves er en helt alm. stikkontakt for strømtilslutning af højtaleranlægget. Højtalersættet her egner sig til ungdomsfester, større firmafester og andre arrangementer hvor der skal bruges kraftig lyd på dansegulvet.

Medfølgende Udstyr:
  • 2 stk. dB Technologies 605D Højtalere (Aktive).
  • 2 stk. 18" Aktive Subwoofere.
  • 2 stk. Mellemstænger.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Leje af mellem højtaleranlæg?

Højtaleranlægget her egner sig til mellemstore ungdomsfester eller større privat- & firmafester. Det er relativt let at sætte op og tilslutte og det yder en god og høj lyd i forhold til størrelsen på lydanlægget. Tophøjtalerne monteres ovenpå subwooferne ved hjælp af de medfølgende mellemstænger, så toppene sidder stabilt og i god højde til spredning af lyden til arrangementet.

Vi anbefaler du bruger lydanlægget sammen med en lydmixer eller en DJ pult, både for at skabe stabile lydforbindelser og kunne styre lyden på en fornuftig måde. En ekstern mixer vil også gøre at du kan "klemme" mere lyd ud af højtalerne og dermed få mere ud af det lydanlæg du lejer.

 

Gode råd ved brug og leje af aktive højtalere

Ved leje af de lidt større anlæg her anbefales det at koble dem til en lydmixer eller DJ pult for at få bedre udnyttelse af potentialet i anlægget. Selvom højtalerne har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du benytter højtaleranlægget. En god tommelfingerregel er at: Rød diode må maksimalt blinke i takt til musikken, men bør aldrig lyse konstant - I så fald skal input signalet dæmpes.

NB! Højtalerne har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af højtalerne
  • Lille Lydmixer: 200,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)KonferencerLive Band
No location available

Tips & Tricks

Tilslutning af kabler

5
Når du skal tilslutte kabler til højtalerne er det en fordel de enten er skruet ned eller slukket for at undgå skrat og evt. beskadigelse af højtalerne. Det samme gælder hvis du skifter enheder på AUX/minijack stikket eller skifter mellem forskellige DJ pulte eller lydmixere.
2024-01-03

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Lydstyring

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.