Lys & Uplights Udlejning i Roskilde

Leje af Eurolite CAT-80 Lyseffekt/Discoeffekt i Roskilde

CAT-80 Udlejning
Lejepris: 250,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
CAT-80 Udlejning
Til Leje
CAT-80 Udlejning
Til Leje
CAT-80 Udlejning
Til Leje
CAT-80 Udlejning
Strømforbrug: 100W
Mulighed: Til Leje
Eurolite CAT-80 Lyseffekt Udlejning til private og erhverv

Leje af en Eurolite CAT-80 lyseffekt som er perfekt til diskolys på dit dansegulv, lounge eller omkring scenen. Lyseffekten består af et roterende hjul med spejle der fordeler de flotte skarpe gobo (figurer) stråler rundt i lokalet. Lyseffekten indeholder 9 forskellige gobo figurer der skifter i et automatisk program, eller kan låses på en bestemt figur. CAT-80 lyseffekten drives af en kraftig 80W LED lyskilde der giver kraftige og skarpe stråler. Det er muligt at leje et stativ med til lyseffekten, her anbefaler vi typisk at bruge 2-4 diskoeffekter pr. stativ. Denne lyseffekt har stor glæde af at man bruger en smule kunstig røg i lokalet.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Eurolite CAT-80 Spejleffekt.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilke og hvor mange lyseffekter bør lejes til festen?

Antal lyseffekter til en fest og hvilke typer kommer med an på festens type og temperament, set i forhold til hvor vildt lyset på dansegulvet eller i lokalet skal være. Vi anbefaler typisk 1-2 diskoeffekter pr. 15-20 gæster i lokalet for at give lidt stemning, men det er meget individuelt hvor meget lysshow den enkelte vært ønsker til sit event. Ved større arrangementer som halfester og lign. anbefaler vi de lidt kraftigere lyseffekter til festen. Spørg gerne hvis du er i tvivl om hvad der skal vælges, antal og evt. kan vi også sammensætte en komplet pakke i forhold til dit budget som er sat af til lysshow. Det er muligt at leje stativ med t-bar hvor man kan hænge lyseffekterne op, på disse stativer kan der typisk hænge 2-4 effekter pr. lysstativ.

 

Gode råd ved brug og leje af Eurolite CAT-80 Lyseffekt

Lyseffekten kan indstilles til forskellige indbyggede programmer i den lille menu bag på. Vi hjælper gerne med vejledning til indstilling af de forskellige programmer, hvor man kan vælge at bruge dem man ønsker. De fleste fester bruger effekten udelukkende med de indbyggede programmer da man her får mest glæde af alle effektens muligheder og gobo figurer.

NB! Lyseffekten har indbyggede programmer og kan køre automatisk eller til musikken via indbygget mikrofon.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af CAT-80 lyseffekten

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Funktioner:
DMX-StyringIndbygget Auto ProgrammerLydstyring (Indbygget Mikrofon)
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)Live Band
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.