Lejeguide, Booking & Gode Råd

Booking af Udstyr

Booking af lyd-, lys- og AV-udstyr gøres ved at ringe til os, eller sende en mail/kontakt besked til os på hjemmesiden her. Du beskriver kort dine ønsker, eller du kan beskrive dit arrangement og så hjælper vi med at finde det mest egnede udstyr til dit arrangement og budget. Når du booker skal vi bruge: Fulde navn, bopælsadresse, e-mail og mobilnummer. Du kan altid vælge at booke som selvhenter eller med levering og evt. opstilling.

Afhentning

Det lejede udstyr afhentes og afleveres på vores adresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde. Vi bemander lageret efter aftale, hvilket betyder du aftaler en dag og et tidspunkt for afhentning, og så sørger vi for udstyret står klar til udlevering ved ankomst. Du kan afhente tirsdag - fredag og vi er fleksible med afhentningstider (formiddag, eftermiddag eller aften). Afhentning 1-2 dage før brugsdag koster ikke ekstra.

Aflevering

Aflevering af udstyr kan gøres 1-2 dage efter din lejedag/brugsdag, du modtager koden til et nøgleskab når du afhenter udstyret og kan derfor selv låse det ind i vores modtagelses sluse - kl. 6 - 23 alle dage, uden at aftale tid forud. Når udstyret stilles ind skal det så vidt muligt samles i en bunke og derefter sendes en SMS til 40985290 og din aflevering registreres herefter på vores kamerasystem.

Vejledninger

Vi giver en kort instruktion ved afhentning af det lejede, i opsætning/tilslutning af udstyret. Derudover er du meget velkommen til at ringe til os med de spørgsmål der evt. opstår under tilslutning. Vejledningen til det lejede udstyr vil ved enkelte produkter findes på hjemmesiden som PDF dokument - den findes under produktet / vejledninger. Hvis dette er tilfældet vil vi anvise den ved afhentning af udstyret.

Driftsproblemer med lejet udstyr

Opstår der mod forventning driftsproblemer eller spørgsmål til lejet udstyr, skal du straks kontakte os via telefonen, enten SMS eller ringe til tlf.: 40985290. Ved at ringe problemet ind straks det opstår, kan vi forsøge at afhjælpe det bedst muligt - både for din egen og næste lejers skyld er det vigtigt vi får besked hurtigst muligt. Kan du ikke komme igennem på telefonen, så send en SMS til vores nummer.

Fakturakvittering & Lejebetingelser

Vi sender en fakturakvittering til din e-mail efter udlejning - ved booking via SMS skriver du bare din e-mail i sms tråden. Har du ikke modtaget kvittering på mail, tjek da gerne spamfilter og ellers sender vi den gerne igen.

Lejebetingelserne hos Vanilla Sound & Light Production kan læses ved at klikke på linket her: Lejebetingelser