Projektor Alu-Rig Stander Udlejning - Leje af projektorer på Sjælland

Projektor udlejes, vi har diverse størrelser projektorer i forskellige klasser.

Projektor Rig Stander
Lejepris: 800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Projektor Rig Stander
Til Leje
Projektor Rig Stander
Strømforbrug: Ingen
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 28 - 70kg.
Leje af alu-rig stander

Alu-standeren bruges ofte ved større møder og konferencer når man ønsker billedet ikke skal forstyrres af tilhørere der går ind foran og dertil giver det en mere diskret opsætning end hvis projektoren placeres inde blandt gæsternes stole. Alu-rig standeren kan pakkes ind i hvid eller sort moltonstof, eller fremstå råt i aluminiums looket. Højden på alu-rig standen kan vælges mellem følgende højder på 150cm. - 200cm. - 250cm. Alu-standeren må maksimalt bære projektor enheder på 25kg. Afstanden mellem lærred og projektor kommer an på den linse der sidder i projektoren du bruger og størrelsen på lærred.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Alu-rig stykke 150cm. / 200cm. / 250cm.
  • 1 stk. Bundplade.
  • 1 stk. Topplade.
  • Molton stof (Hvid / Sort) til indpakning.

 

Hvilken type projektor montering bør jeg leje?

Projektor løsning der "skyder" billedet hen over hovedet på publikum, her anbefaler vi at montere den på en alurig stander der er egnet til projektorer. Det betyder du kan undgå folk går ind foran billedet og kaster skygger på skærmen. Denne alu-rig stander løsning er velegnet til større begivenheder hvor man ønsker projektion på stort lærred. Fordelen er at projektoren kan placeres bag publikum og skyde langt op på lærredet - det kræver naturligvis du benytter en projektor med passende linse/optik til langskud af billedet. Et alternativ kan også være at ophænge projektoren i rig eller andet punkt, ved at bruge et loftbeslag der er beregnet til formålet. Skal du blot have projektoren stående foran lærredet anbefaler vi et alm. lille projektorbord til opgaven.

 
Gode råd ved brug og leje af projektor alu-rig standere

Når du bruger rig-standere er det vigtigt du bruger en passende bundplade med tyngde set i forhold til højden, underlag og den projektortype du monterer på toppladen. Alu-rig standere skal placeres på et plant og vandret underlag for at stå stabilt.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af Projektor Bord

Egenskaber

Bruges Ofte:
BryllupFesterKonferencerMøderTemafester
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.