Møde LiveStreaming - Leje af LiveStreaming & Videokameraer på Sjælland

Robotkameraer og Streamingløsninger udlejes til private & erhvervs arrangementer

Image

Streaming af Mødet

Videostreaming med tilhørende lyd behøver ikke være så avanceret og dyrt som du måske tror - det kan laves helt fra lille scala med et enkelt webcam af god kvalitet til de større videoproduktioner der broadcastes live på internettet. Vi har et udvalg af professionelle robotkamera løsninger, hvor du kan bruge præcis det antal kameraer du reelt har behov for, uden at gøre løsningen dyrere og mere krævende end nødvendigt i forhold til kundens behov og budget.
Image

Hvorfor LiveStreame

Videostreaming af f.eks. møder og foredrag giver helt nye muligheder for firmer at mødes på, uden at være fysisk på samme lokation. Det blev væsentligt mere udbredt at benytte online møder, foredrag og konferere over internettet eller ens interne VPN netværk i virksomheden. Videostreaming giver derfor mulighed for at medarbejdere i andre lande kan følge med i en ny lancering eller kick-off, selvom de er flere tusinde kilometer væk fra lokationen.
Image

LiveStreaming

LiveStreaming af møder, konferencer og events, kan bruges til mange opgaver internt i en virksomhed eller som offentlig arrangement der streames ud til internettets brugere. Løsningen kan sættes op på forskellige måder - mange firmaer bruger intern VPN streaming på eget netværk til at nå ud til alle kollegaer trods fysiske afstande. Oftest er det dog events der tåler dagens lys og hvor man ønsker at så mange gæsteseere deltager som muligt.

Vores LiveStreaming løsning kan bruges på et væld af forskellige måder. Den helt simple er at videostreamingen opsamles via et alm. USB kabel til en laptop og dermed bruges videomaterialet i programmer som Teams, Zoom eller lign. online møde programmer. Den anden mulighed er at streaming enheden indstilles til at transmittere direkte via internetforbindelse til platforme som f.eks. FaceBook, YouTube eller Twitch. Begge løsninger har fordele og ulemper og vi guider gerne dig til den bedste løsning.
Image

Fly-Away Streaming Løsning

Vi har sammensat en ægte plug-and-play løsning som kan lejes ind når du skal videostreame et møde, koncert eller anden begivenhed. Hele setuppet er bygget ind i en praktisk flightcase der indeholder alt du skal bruge for at sætte en streamingløsning op - enten på dit interne netværk eller offentlig videostream på internettet. Flightcasen er bygget som en mini tv station indeholdende: 2 x robotkamera, 1 x PTZ styring, Videomixer, diverse NDI convertere og nødvendigt netværks udstyr og kabling. Læs mere om det komplette plug-n-play livestreaming rack her.

Alle de tekniske enheder er koblet op og klar til brug. Der skal trækkes 3 kabler for at gøre "mini tv stationen" klar til brug og forbinde alle nødvendige enheder med strøm og videosignal. Der trækkes et alm. 230V strømkabel fra din stikkontakt til videomixer skabet og derefter 2 x CAT-6 netværkskabler, et til hver af de to robotkameraer som kan stå op til 100 meter væk fra rackskabet. Det tager samlet 15 minutter at opstille kameraer og tilslutte kabling før du er klar til din udsendelse.
Leje Robotkameraer

Robotkamera (PTZ Videokamera)

Robotkameraer er velegende som videokameraer til streamingsopgaver som møder, konferencer, taler og lign. underholdning - de har en række fordele som kommer til udtryk ved disse opgaver. En stor fordel med robotkameraer er at mange kameraer kan styres fra et centralt sted, hvor en enkelt videotekniker mixer og afvikler video fra mange kameraer samtidig. Kameraerne har styres via et helt almindeligt netværkskabel og PTZ styring som ovenikøbet kan levere PoE strøm til hver enkelt enhed.

De high-end robotkameraer vi benytter har en kvalitet, der betyder at de kan benyttes til semi-professionelle videoproduktioner og deres kvalitets niveau er rigeligt til de fleste af disse typer live-video og streamingsopgaver vi løser. Videokameraerne kan leveres med 12x, 20x eller 30x optisk zoom og kører FullHD. Videooutput bliveret leveret ud som HDMI, SDI eller NDI (Netværk) signal. Både strøm (PoE), PTZ styring og videosignal kan transmiteres i et helt alm. CAT-6 netværkskabel.
Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Leje af Lydudstyr

Afholdelse af større møder eller konferencer kræver ofte lydanlæg og trådløse mikrofoner for at formidle budskabet klart og tydeligt blandt tilhørene - det gælder både de fysiske tilstedeværende og dem der kigger livestreaming via internettet eller internt netværk. Ofte kombineres et lydanlæg + trådløse mikrofoner on-site hvor mødet afholdes i kombination med livestreaming via internet, internt netværk eller 3. parts løsning.

Vi kan hjælpe med udlejning af lydanlæg, lydmixer og trådløse mikrofoner som kan bruges direkte sammen med videomixer og fly-away streaming løsningerne vi leverer. Det betyder tingene passer sammen og vi kender både begrænsninger for fordele for det tekniske lydudstyr. Det betyder også at meget af det tekniske udstyr er klar til brug og tilslutning ved levering - så du får plug-n-play løsninger der leverer fra start til slut af arrangementet.

Plug-n-Play Streaming PTZ Løsning

Leje Fly-Away rackskab til streaming

Fly-Away Rackskab

Komplet rackskab med alt udstyr indbygget til at livestreame dit møde, konference eller en lille koncert. Streaming skabet har indbygget videomixer med HDMI indgange + PTZ styring til de to medfølgende robotkameraer. Alt forbindes og strømføres via netværkskabler der sørger for simpel, stabil og hurtig tilkobling. Det er muligt at koble ekstra robotkameraer eller alm. videokamera, billedesignaler og PC display output på indgangene i videomixeren. Læs mere om leje af komplet livestreaming her.
Image

Monitor Konfiguration

Streaming rackskabet er udstyret med 2 monitor skærme der hver har 2 input - det betyder der frit kan skiftes mellem de 4 input signaler, hvor to af dem kan vises samtidig på skærmene. Det giver mulighed for at gøre kamera positioner og videomateriale klar forud for skift på videomixeren. Derudover medfølger ekstern monitor som typisk bruges til at vise output signanet fra videomixeren, så det er nemt hele tiden at følge med i hvad der sendes ud til publikum på f.eks. projektorer eller storskærme.