HDMI Fordeling Udlejning - Leje af HDMI & SDI signal distribution på Sjælland

Konvertere og kabling til HDMI og SDI fordeling og distribution.

HDMI Distribution
Lejepris: 400,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
HDMI Distribution
Til Leje
HDMI Distribution
Til Leje
HDMI Distribution
Til Leje
HDMI Distribution
Til Leje
HDMI Distribution
Strømforbrug: 15W
Mulighed: Til Leje
Udlejning af HDMI splitter/fordeler til private og erhverv

Leje af HDMI splitter med SDI fordeling hvilket muliggør stabilt billede signal i FullHD over længere afstande. SDI kabler er digital overførsel af video- og lydmateriale i et enkelt kabel hvor der kan laves afstande på op til 100 meter mellem signalenheder. Denne pakke indeholder både en HDMI splitter der deler samme HDMI-signal ud til 2 modtagere, f.eks. Tv monitorer eller projektorer. Derudover konverteres signalet til SDI for at kunne lave længere og mere stabil signal distribution end billedsignalet i et HDMI kabel. Der medfølger 2 x SDI-HDMI konvertere i denne plug-n-play pakke til videosignals deling og distribution. SDI signalet indeholder ligesom HDMI både lyd og billede i en samlet digital overførsel. Det hele er bygget sammen i en samlet flightcase og klar til hurtig tilslutning.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. HDMI splitter (1 HDMI ind / 2 SDI ud).
  • 2 stk. BlackMagic SDI til HDMI konvertere.
  • 2 stk. PSU (5V USB strømforsyninger)
  • 2 stk. 25 meter SDI kabler.
  • 1 stk. 50 meter SDI kabel.
  • 3 stk. HDMI 5 meter kabel.
 
Hvorfor leje videodistribution og HDMI fordeling til mit arrangement?

Ved større møder, konferencer eller events med AV-udstyr som projektorer og fladskærme, ønsker man ofte at samme billedesignal fra. f.eks. en laptop sendes videre til flere enheder samtidig. Det kan være fladskærme og projektorer hvor man ønsker de alle skal vise samme billede/præsentation under arrangementet. Det typiske output på en laptop er et HDMI signal (evt. via USB-c adapter) og det ønskes ofte sendt til en projektor eller fladskærm for at vise præsentationen på flere skærme.

Denne plug-n-play løsning indeholder alt du skal bruge for at splitte et HDMI signal ud til 2 modtagere, og derudover som SDI transmission der muliggør længere afstande for billedsignalet. Der medfølger 2 stk. HDMI til SDI konvertere som både har HDMI udgang til modtager enhederne og mulighed for at linke SDI signalet videre til andre modtagere - på den måde kan man sende til flere end 2 skærme/projektorer hvis dette ønskes.

 

Gode råd ved brug og leje af HDMI fordeling og signal distribution

Der anbefales maksimalt træk på ca. 10-15 meter HDMI kabler uden forstærkning, mens SDI kabler kan klare kabler på op til 100 meter mellem SDI enheder. HDMI kabler er som regel ikke de mest kraftige kabler, da de indeholder mange små ledere i kablet - pas derfor godt på kablerne ved oprulning, træk og brug. Det samme gælder SDI kabler og stik, som dog er noget mere robuste end HDMI kabling. 

NB! HDMI og SDI kabler bør rulles forsigtigt op og ikke kvejles over armen for at undgå slid.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af HDMI fordeling/splitter & kabling

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktHDMI IndgangHDMI UdgangSDI Udgang
Bruges Ofte:
BryllupKoncerterKonferencerMøder
No location available

Tips & Tricks

HDMI Kabellængde

5
Ved fordeling af HDMI-signaler bør man ikke umiddelbart bruge alm. kabler på længder mere end 10-15 meter uden forstærkning. Det betyder at ved længere kabelafstande bør du altid konvertere eller forstærke signalet for at undgå afbrydelse eller interferens.
2023-11-28

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.