Højtaler Udlejning - Leje af Højtalere til København & Sjælland

Leje Lydudstyr: Mixer, Højtalere & Mikrofoner.

Højtaleranlæg Udlejning

Det er meget brugt at leje højtalere og lydanlæg ind når der skal holdes fest, eller der kræves ekstra lydustyr til et større arrangement i firma eller privat regi. Vi har herunder samlet nogle af de mest populære lydanlæg vi udlejer, både til private- og erhvervsarrangementer. Vi udlejer ofte lydanlæg til events som f.eks. mindre koncerter, store firmafester, møder, konferencer og mindre private fester. Vi har højtaleranlæg i forskellige prisklasser og diverse typer som hver især er velegnet til deres opgaver.

Valg af Højtalere

Valg af det rigtige højtaleranlæg til festen, mødet eller koncerten betyder ganske meget for et vellykket arrangement. Højtalere er meget forskellige i kunnen og hvilken type arrangementer de velegnede til. Vi hjælper gerne med dimensionering og valg af det rigtige lydanlæg til dit event - beskriv blot: venue, antal gæster og dine forventninger og så finder vi sammen det rigtige udstyr. Det kan også være du har brug for levering og evt. tilslutning af højtalerne du lejer, og det kan vi også hjælpe med.

Højtaleranlæg til fester & events

Levering & Opstilling

Skal du leje større højtaleranlæg til events og fester, så fylder de ofte en del fysisk. De små anlæg kan uden problemer transporteres i alm. biler og de store højtaleranlæg i f.eks. varevogn. Du kan altid booke hjælp til transport og opstilling af det højtaleranlæg du lejer - vi kører over hele Sjælland, eller ved større opgaver hele Danmark og Sydsverige. Vores kunder der lejer højtalere ligger primært i København, Nordsjælland og vest- & midtsjælland. Ring gerne for at få en god pris på levering & afhentning.

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.