Mackie DL1608 Lydmixer Leje - Udlejning af Analoge og Digitale Lydmixere på Sjælland

Lydmixere udlejes - både digitalmixere og analoge lydmixere

Lydmixer Leje (Mackie DL1608)
Lejepris: 800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Lydmixer Leje (Mackie DL1608)
Til Leje
Lydmixer Leje (Mackie DL1608)
Til Leje
Lydmixer Leje (Mackie DL1608)
Strømforbrug: 50W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 3,2kg.
Lydmixer Leje til private og erhverv

Mackie DL1608 Digital Lydmixer leje - en kraftfuld lydmixer med de mest nødvendige funktioner og features til styring og mixning af professionel lyd til mindre koncerter, fester, bands og møder. Lydmixeren har indbygget digitale effektmoduler, EQ, kompressor, gate osv. som kan benyttes på alle kanaler uafhængigt af hinanden. Det betyder du får et komplet mixerrack skab, bygget kompakt og nemt at transportere i en lille diskret flightcase. Den digitale lydmixer kontrolleres af en alm. iPad med Mackie Software, hvor både iPad og software følger med når du lejer mixeren. Der er desuden monteret og opsat et Wi-Fi router i flightcasen, klar til brug så du kan styre mixere trådløst fra den medfølgende iPad. Det er muligt at styre mixeren med flere iPads samtidig hvis man ønsker dette, og det betyder man kan lave mange forskellige løsninger hvor flere lydmænd arbejder sammen om sammen enhed. F.eks. en Master iPad til kontrol og mix af master signalet og en Monitor iPad til mixning og kontrol af monitor højtalere og deres sammensætning.

Lydmixerens Specifikationer
  • 16 stk. Mikrofon indgange (XLR / Jack).
  • 6 stk. Send Monitor Kanaler (Jack).
  • Digital Fx Effekt Modul (Rumklang, chorus, osv.).
  • EQ, kompressor og gate på alle kanaler.
  • Lyd Optagelse på iPad.
  • Trådløst kontrol på iPad (Mackie Software).

 

Hvilken størrelse lydmixer bør jeg leje til mit event?

Lydmixere har et fast antal input kanaler og typisk 2 output til højtaleranlægget og resterende output bruges ofte til monitor lyd. Små mixere har typisk 2-4 input kanaler og store mixere et sted mellem 16-32 inputs. Derfor er det vigtigt ved booking at du vælger en mixer med nok kanaler til dine behov og derudover har de funktioner du ønsker. Funktionerne man ønsker at bruge i sin lydstyring kan f.eks. være monitor udgange, Fx (effekt) moduler og delefilter/eq. Vi hjælper gerne med valg af den rigtige mixer til dit arrangement i forhold til behov, funktioner og evt. band/artist "rider" hvor der skal opfyldes krav til udstyret der lejes. De større lydmixere har ofte mulighed for at styre dem remote på ekstern lydpult, laptop eller iPad - det gør du kan mixe lyden trådløst, når du f.eks. står foran højtalerne, front of house eller andet sted du ønsker i lokalet for bedste placering til at lytte mens der mixes.

 

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Mackie DL1608 Digitalmixer.
  • 1 stk. iPad m/ Mackie Control Software
  • Wi-Fi Access Point.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Gode råd ved brug og leje af lydmixere

Lydmixeren tilsluttes først til højtaleranlægget med de medfølgende XLR kabler. Det nemmeste er at starte med kabling i mixerens to output stik og derefter forbinde højtalerne. Sørg for at højtaleranlægget har dæmpet volumen eller er slukket når du tilslutter lydmixeren for at undgå unødig støj, feedback og overbelastning af højtaler systemet.

NB! Lydmixeren kan leveres med forskellige adapter kabler, spørg efter det du har brug for ved booking.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af lydmixere og mikrofoner

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangJack (Stor) UdgangMiniJack (AUX) TilslutningXLR IndgangXLR Udgang
Funktioner:
LydoptagelseWiFi
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)KonferencerLive BandMøder
No location available

Tips & Tricks

Stik adapterer

5
Når du booker at leje lydmixeren, så gør gerne opmærksom på hvilken type kabler du ønsker at tilslutte. Vi kan hjælper med diverse stik omformere og adaptere så det hele kan tilsluttes som du ønsker.
2023-11-18

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.