Leje Line Array (Pole Mount) - Line Array Udlejning på Sjælland

Lyd udlejes til private og erhverv: Mixere, Højtalere, Mikrofoner og lign.

Line Array Leje (Pole Mount)
Lejepris: 800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Line Array Leje (Pole Mount)
Til Leje
Line Array Leje (Pole Mount)
Til Leje
Line Array Leje (Pole Mount)
Til Leje
Line Array Leje (Pole Mount)
Til Leje
Line Array Leje (Pole Mount)
Strømforbrug: 1400 Watt (Max)
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 27kg.
Leje af Line Array Højtaler-stativ til private- og erhvervs arrangementer

Udlejning af: 2 stk. db Technologies professionelle line array højtalere,  til den ultimative lyd til mødet, konferencen, taler og anden let underholdning. Line array højtalerne har indbygget digital forstærker, DSP processor og limiter. Højtalerne yder hver især 128dB (pr. højtaler) og har en indbygget 700W digital 3-vejs forstærker pr. kasse. Det betyder du får kraftig og krystalklar lyd kastet langt ud i lokalet med en god spredning for line array højtalerne. Du kan med fordel bruge flere af disse line array højtalerpakker sammen, for at dække større område og få kraftigere lyd. Vi anbefaler som tommefingerregel en højtalerkasse pr. 70-100 gæster, ved arrangementer hvor lydanlægget primært skal bruges til taler, møder, lav baggrundsmusik og lignende.

Denne højtalerpakke egner sig særlig godt til møder og konferencer hvor der er brug for god og klar tale lyd, evt. kombineret med let baggrundsmusik eller underholdning. Den er komplet og kan enten bruges alene, eller kombineres med flere højtalertårne for at dække større område og lave stereo lyd. Line array højtalerne har den fordel at de spreder lyder rigtig godt i lokalet og kaster den langt. Line array DVA T4 højtalerne har en spredning på 100x15 grader pr. kasse, hvilket kan dække store områder i f.eks. konference lokaler, sportshaller og store industri haller. De er derfor yderst velegnede som højtalerenheder til: taler, stand-up, konferencer, møder og lignende arrangementer. Kombineres højtalerne med subwoofere og hænges op i rig (flyves), så er det også gode som højtaleranlæg til mindre koncerter og større firmafester.

Medfølgende Udstyr:
  • 2 stk. db Technologies T4 Line Array (Aktive).
  • 1 stk. Pole-Mount Ramme (Vinkel justerbar).
  • 1 stk. Højtalerstativ.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse line array og hvor mange kasser skal lejes?

Line Array højtalere har den fordel at de fordeler lyden ekstremt godt i lokalet, specielt ved større forsamlinger. Vi anbefaler derfor primært denne løsning til stormøder/konferencer med mere end 100-150 deltagere for at give god og klar lyd til alle gæsterne i lokalet. Der kan selvfølgelig være lokaler hvor mindre højtalere i et større antal er en bedre løsning - det kommer an på opstilling og lokalets indretning. Dette højtaleranlæg til møder plejer vi at dimensionere så 2 line array højtalere dækker et område på ca. 100-200 deltagere. Oftest benyttes 2 x 2 line array opstillinger, så hver side af lokalet dækkes af 2 line array højtalere monteret på et stativ. Ønsker du at bruge line array til musikalsk underholdning eller koncerter skal anlægget skaleres op til et passende behov. Denne type line array højtalere er velegnede til at blive brugt både indenfor og udendørs - selv udendørs i let regn, når de udstyres med regncover over stikpanelet.

 

Gode råd ved brug og leje af line array højtalere

Selvom højtaleren har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du benytter højtaleren. Højtalerens kontrolpanel bagerst på enheden markerer med en rød diode om limiteren er aktiv og dermed dæmper lyden. En god tommelfingerregel er at: Rød diode må sjældent blinke og aldrig lyse konstant - I så fald skal input signalet straks dæmpes. Når line array højtalere bruges til musik til koncerter og fester, så er det vigtigt de aktivt deles i lyden med delefilter. Ellers overbelaster man højtaleren og får slet ikke udnyttet dens potentiale korrekt. Man bør altid styre lydniveau med en lydmixer, enten livemixer eller DJ mixer af god kvalitet når man lejer line array højtalerne.

NB! Højtaleren har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af line array højtalerne
  • Delefilter Driverack PA: 200,- inkl. moms.
  • 18" Aktiv Subwoofer: 300,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)KonferencerLive BandMøder
No location available

Tips & Tricks

1. Ophængning af line array højtalerne i rig/stativer/stillads

5

Denne metode betyder at du får fordelt lyden optimalt i lokalet, god højtaler afstand til publikum nær scenen og mest optimale placering for højtalernes lydspredning. Denne metode kaldes at flyve højtalerne da de hænger under en alu-rig, gaffelstativer eller andet stabilt ophængspunkt.

2023-11-16

2. Montering på højtaler stativer med line array pole mount ramme.

5
Denne metode muliggør ophængning/montering af 1-3 stk. line array kasser pr. højtalerstativ. Denne løsning er rigtig god til konferencer, møder, taler og lign. arrangementer hvor der skal dækkes store områder med let lyd og højtalerne skal fremstå diskrete.
2023-11-16

3. Line Array Højtalere, ramme på basbunde.

5
Det er muligt at bruge flyverammerne til at stable (stacke) line array højtalerne oven på basbunde. Denne metode er god til kompakte fester og events, hvor man ønsker kraftig lyd - specielt i rum med lavt til loftet, der er denne metode en god egenskab.
2023-11-16

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Lydstyring

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.