Leje Koncertanlæg (Line Array) - Udlejning af kraftige højtalere på Sjælland.

Lyd Udstyr & Koncertanlæg udlejes til private & erhvervs arrangementer

Højtaleranlæg (Koncert 4x)
Lejepris: 4.200,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Højtaleranlæg (Koncert 4x)
Til Leje
Højtaleranlæg (Koncert 4x)
Til Leje
Højtaleranlæg (Koncert 4x)
Til Leje
Højtaleranlæg (Koncert 4x)
Strømforbrug: 4kW - 6kW (Max)
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 452kg.
Leje Koncert Højtaleranlæg til private og erhverv

Leje af komplet line array til mindre koncerter og store fester/events - line array anlægget kommer komplet med alt teknisk lydudstyr der skal bruges for at koble det sammen og slutte det til en lydmixer. Line array højtalerne kommer med flyveramme så de kan hænges fra flyvepunkter eller egnet rig/stativer og spreder lyden jævnt udover lokalet. Koncert lydanlægget her egner sig til mindre koncerter og events med ca. 350-650 personer.

Line array højtalerne har hver en spredning på 100x15 grader og kan vinkles efter behov og lokalets indretning. De drives af en indbygget 3-vejs digital forstærker og hver højtalerkasse yder 128dB. Dette koncert og event lydanlæg egner sig fint til en blanding af musikalsk underholdning og taler/foredrag. Anlægget kan gøres større eller mindre efter behov og hvad der er brug for ved det givne event.

Medfølgende Udstyr:
  • 8 stk. dB Technologies DVA T4 Line Array Højtalere.
  • 8 stk. 18" Aktive Subwoofere.
  • 1 stk. dbx Driverack Delefilter.
  • 2 stk. Flyverammer.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Leje af stort line array højtaleranlæg til koncerter/fester?

Når du skal vurdere hvor mange gæster et koncert lydanlæg er vigtigt at kigge på hvilken type musik eller underholdning højtaleranlægget skal bruges til. Når du booker anlægget så fortæl os gerne hvor mange gæster du regner med deltager, lokalets indretning (størrelse og lofthøjde) og hvilken type underholdning anlægget skal bruges til. Vi kan udfra de oplysninger hjælpe dig med dimensionering af lydanlæggets størrelse og finde de rigtige højtalere til dit behov.

De medfølgende flyverammer, er godkendte metalrammer, som højtaleranlæggets topkasser (line arary) er ophængt i og som kan justeres i hældning. De kan monteres på forskellige måder: Flyvepunkter, girafstativer eller rig som er velegnet til vægten. Der medfølger flyverammer, rundsling og sjækler til ophængning i denne udlejningspakke. Det er muligt at leje ting som stativer/rig og kædetaljer efter behov så du kan bruge line array koncertanlægget i f.eks. sportshaller, industrihaller, og større fest/event venues.

 

Gode råd ved brug og leje af line array højtalere der flyves

Ved leje af de store koncertanlæg her, så skal det altid kobles dem til en lydmixer eller DJ pult for at få bedre udnyttelse af potentialet i anlægget og samtidig styre lyden så højtalerne ikke ødelægges og spiller optimalt. Selvom højtalerne har indbygget limiter, så er det stadig en god ide at holde øje med dit lydniveau når du benytter koncert lydanlægget. Bemærk at dette koncert lydanlæg fylder meget og skal transporteres i større varevogn eller i lukket trailer. Det er naturligvis også muligt at bestille levering og opstilling/tilslutning af koncert lydanlægget. Anlægget her kan bruges udendørs i lettere regn eller overdækket.

NB! Højtalerne har indbygget forstærker og tilsluttes blot signal og 230v.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af højtalerne
  • Lille Lydmixer: 200,- inkl. moms.
  • 2 stk. Kædetaljer m/ rundsling: 500,- inkl. moms.
  • 2 stk. Girafstativer (450kg. SWL): 1.000,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
FesterKoncerterKonferencerLive Band
No location available

Tips & Tricks

Ophængning af line array højtalerne i rig/flyvepunkter

5
Når du monterer og ophænger line array højtalere er et vigtigt det gøres i flyvepunkter eller alurig som er godkendt og dimensioneret til formålet. Lydanlægget vejer en pæn del og derfor er sikkerheden vigtig.
2023-12-12

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.