Videokamera Udlejning - Leje af Videokameraer på Sjælland

Professionelle Videokameraer udlejes!

FullHD Videokameraer

Lejer du videokameraer hos os kan du altid være sikker på de som minimum har FullHD opløsning. Billedeopløsningen og sensorkvaliteten på moderne videokameraer, er efterhånden så høj at FullHD er rigeligt til de fleste opgaver i privat- og firmaregi.

4K Videokameraer

Videokamera med 4K teknologi er en højere opløsning end FullHD - den bruges oftere ved broadcast og transmission af videomateriale på et semi-proffeionelt niveau. Mange af vores videokameraer er allerede udstyret med 4K opløsning på optagelsen.

Stativer & Kameralys

Vi udlejer også tilbehøret til videokameraer, som ofte fuldender opgaven og giver kronen på værket - det er bl.a. kameraudstyr som: Stativer, kameralys, bagtæpper, og trådløse mikrofoner. Vi har derudover et væld af signalkonvertere og NDI udstyr.

Videokamera Udlejning

Artikler om Videokamera Leje

Videofotograf

Videofotograf

Har du brug for betjening og videofilmning, så kan vi hjælpe med udlejning af videofotografer - professionelle video- og billedfotografer som er vant til at arbejde med videooptagelser i dagligdagen. Det betyder de har det skarpe øje for at få de gode "skud" i kassen - med andre ord få videofilmet og gemt dine minder på den bedste måde. D

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Videotekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificerede fotografer, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier og videokamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.