ATEM Videomixer Udlejning - Leje af Robotkameraer & Videomixer på Sjælland

Videomixere til Livestreaming & Videooptagelse

ATEM Videomixer
Lejepris: 800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
ATEM Videomixer
Til Leje
ATEM Videomixer
Til Leje
ATEM Videomixer
Strømforbrug: 36W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 2,5kg.
Udlejning af ATEM Videomixer m/ Streaming & Optagelse

Leje af en sammenbygget videomixer enhed med monitorskærm, SSD optagelse og mulighed for at streame videooutput på internt netværk eller internettet. Videomixer enheden har 4 HDMI indgange til videointput, en medieafspiller til still billeder og 4 mono mikrofon indgange. Det hele kan styres og konfigureres med softwaren fra BlackMagic som passer til hele deres ATEM serie af videomixere.

ATEM videomixeren er udstyret med en USB-C udgang som kan bruges til at koble videosignalet direkte ind som webkamera og bruge det i Teams, Zoom eller Twitch. Alternativt kan du optage dit videosignal på en ekstern SSD harddisk og materialet kan derefter bruges til videoredigering eller deling på intranet.

Videomixer løsningen har 2 mikrofon indgange (XLR) + Stereo minijack indgang - det betyder mulighed for direkte tilslutning af lydkilder, PC, lydmixer eller trådløse mikrofoner. Der er indbygget en software lydmixer i ATEM videomixeren som styres fra PC softwaren via ethernet forbindelsen. Lydindgangene kan også bruge til tilslutning af lydsignaler fra lydmixer, PC eller andet lydsignal som man ønsker at mixe sammen med sit videooutput.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. ATEM Mini Pro Videomixer (4 x HDMI input + 2 x XLR).
  • 1 stk. 17" Monitorskærm (Multiview).
  • 2 stk. 64GB SSD (USB-C).
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken type videomixer bør jeg leje til mit arrangement?

Det er vigtigt at have en ide om hvor mange videoinputs der behøves, hvilken type signal/stik forbindelser der skal bruges og evt. hvilke funktioner som overlay, PiP eller lignende opgaven kræver. Vi hjælper gerne med rådgivning om hvilken type videomixer eller switcher du har behov for at leje til dit arrangement. ATEM videoswticheren her har mulighed for logo overlay, score board eller andre funktioner der giver et professionelt udtryk på din videoproduktion der streames eller optages. Videomixerens mere avancerede funktioner styres vha. BlackMagics software der medfølger ved leje af videoudstyret.

 

Gode råd ved brug og leje af streaming, videomixer og robotkameraer

Der er mange måder at forbinde og uploade streaming på, derudover skal du overveje hvilken platform du ønsker at bruge som f.eks. YouTube, FaceBook eller internt Teams møde. Vi hjælper gerne med dimensionering og rådgivning til hvilket udstyr der egner sig godt til din opgave med f.eks. møde streaming.

NB! Der følger batterier med til batterienheder.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af trådløse mikrofoner

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktHDMI IndgangHDMI UdgangMiniJack (AUX) TilslutningXLR Indgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterKonferencerLive BandMøder
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.