Leje af Trådløse Mikrofoner på Sjælland!

Udlejning af Wireless Mikrofoner til møder, koncerter og konferencer.

Leje af trådløse mikrofoner der er egnet til koncerter og professionel sang underholdning

Koncertmikrofoner

Leje af trådløse koncertmikrofoner til artister hvor lydkvaliteten skal være i top og den trådløse mikrofon driftsikker. Ofte ønsker artister en bestemt type & mærke trådløs mikrofon, så de til fulde kender funktionerne og den passer til deres stemme.
Leje af flertallige trådløse mikrofoner der er egnet til møder, konferencer og events.

Mikrofoner til Møder

Trådløse mikrofoner udlejes til møder og konferencer hvor du måske skal bruge et større antal trådløse - ofte en blanding af headset og håndholdte mikrofoner. Vi kan levere større trådløse systemer og hjælpe med frekvensstyring og kombiantenner.
Leje af trådløse headset DPA mikrofoner der er egnet til møder, koncerter og professionel sang underholdning

Headset Mikrofoner

Professionelle headset mikrofoner der sidder diskret og behageligt på foredragsholderen eller sangeren - samtidig med de giver en god og klar lyd. Når du lejer trådløs headset mikrofon kan du vælge mellem forskellige typer & designs.

Trådløse Mikrofoner

Artikler om Trådløse Mikrofoner

Mikrofon Opsætning

Mikrofon Opsætning

Når du lejer en trådløs mikrofon, hvad så? Digitale eller analoge signaler, hvor mange mikrofoner kan bruges samtidig, batteritider og trådløs kontra mikrofoner med ledning. Der kan være mange ting at overveje når du booker udlejning af trådløse mikrofoner til dit arrangement - om det er et møde, koncert eller en konference så har vi

Eksterne Antenner

Eksterne Antenner

Brug af trådløse mikrofoner til større arrangementer - her kan afstande og forhindringer som mennesker eller bygnings elementer være argument for at leje eksterne antenner og combiner til at samle og forstærke de trådløse mikrofon transmitteringer i luften. Eksterne antenner monteres typisk på små stativer så de kan hæves i højden og

Trådløs Videomikrofon

Trådløs Videomikrofon

Trådløse mikrofon modtagere på batteri, egnet til interview og videoopgaver hvor du ønsker frihed med både sender og modtager som batteri drevne enheder. Det betyder du kan gå rundt med udstyret og få god videolyd fra interview håndholdt mikrofon eller trådløs clips/headset mikrofon. Modtager enheden kan monteres på DSLR kamera huse,

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.