Lys & Uplights Udlejning i Roskilde

Leje af Dominator Lyseffekt/Discoeffekt i Roskilde

Dominator Udlejning
Lejepris: 250,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Dominator Udlejning
Til Leje
Dominator Udlejning
Til Leje
Dominator Udlejning
Strømforbrug: 50W
Mulighed: Til Leje
Dominator Lyseffekt Udlejning til private og erhverv

Leje af en Dominator 3-i-1 lyseffekt som er perfekt til diskolys på dit dansegulv, omkring scenen. Lyseffekten indeholder 3 typer effekter samlet i en kasse - første effekt er twister effekt med kraftige og skarpe stråler der roterer i lokalet til musik/auto program, anden effekt er en dot laser som sidder i midten og fylder lokalet med små grønne og røde laserstråler der roterer. Sidste effekt er hvidt strobolys som kan bruges efter behov. Alle effekter kan slukkes og tændes individuelt, så hvis du f.eks. ikke ønsker strobo funktionen slukkes der blot for denne.

Det er muligt at leje et stativ med til lyseffekten, her anbefaler vi typisk at bruge 2-4 discoeffekter pr. stativ. Vi anbefaler (hvis muligt) brug af kunstig røg fra en røgmaskine til denne effekt type - den kunstige røg giver en ekstrem flot effekt på dot laseren der pludselig danner skarpe grønne og røde stråler i en 3D effekt ved brug af let røg i lokalet.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Dominator 3-i-1 Lyseffekt.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilke og hvor mange lyseffekter bør lejes til festen?

Antal lyseffekter til en fest og hvilke typer kommer med an på festens type og temperament i forhold til hvor vildt lyset på dansegulvet eller i lokalet skal være. Vi anbefaler typisk 1-2 diskoeffekter pr. 15-20 gæster i lokalet for at give lidt stemning. Ved større arrangementer som halfester og lign. anbefaler vi de lidt kraftigere lyseffekter til festen. Spørg gerne hvis du er i tvivl om hvad der skal vælges, antal og evt. kan vi også sammensætte en komplet pakke udfra dit budget til lys. Det er muligt at leje stativ med t-bar hvor man kan hænge lyseffekterne op, på disse stativer kan der typisk hænge 2-4 effekter pr. lysstativ.

 

Gode råd ved brug og leje af Dominator Lyseffekt

Lyseffekten kan indstilles til forskellige indbyggede programmer i den lille menu bag på. Vi hjælper gerne med vejledning til indstilling af de forskellige programmer, hvor man kan vælge at bruge dem man ønsker. De fleste fester bruger effekten udelukkende med twister og dot laser effekten, mens mange ungdomsfester gerne vil benytte hvid strobo effekt samtidig med de andre muligheder.

NB! Lyseffekten har indbyggede programmer og kan køre automatisk eller til musikken via indbygget mikrofon.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af Dominator lyseffekten
  • Manfrotto Lysstativ med t-bar til ophængning: 100,- inkl. moms.
  • Røgmaskine m/ røgvæske: 250,- inkl. moms.

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V Stikkontakt
Funktioner:
DMX-StyringIndbygget Auto ProgrammerLydstyring (Indbygget Mikrofon)
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerter (Små)Live BandTemafester
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.