Leje Karaokeanlæg - Karaoke Udlejning på Sjælland & København!

Komplet karaokeanlæg inkl. +1.700 sange, højtaleranlæg, mikrofoner og Tv monitor.

Leje Karaokeanlæg
Lejepris: 1.800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Leje Karaokeanlæg
Til Leje
Leje Karaokeanlæg
Til Leje
Leje Karaokeanlæg
Strømforbrug: 500W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 50kg.
Leje af karaokeanlæg til privat- og firmafester

Leje af karaokeanlæg til fester, julefrokost eller andet arrangement som et festligt indslag. Karaoke er sjovt at synge og evt. lave karaokekonkurrencer, eget MGP eller lignende underholdning. Karaokeanlægget leveres med to professionelle højtalere med indbygget forstærker, afspiller og 1.700+ sangnumre (ca. 20-25% danske numre). Sangnumrene ligger på digital medie på SD kort - eller hvis du ønsker, kan vi lave en klassisk CD mappe (600-700 numre) med CDG skiver man skifter mellem. De fleste numre er ældre grand prix og klassikere fra tiden 50 - 00'erne, kort sagt en blanding af de sjoveste numre, man typisk skråler med på. Download Sanglisten (Fuld Liste)

Medfølgende Udstyr:
  • Karaokesange (1.700+ numre, ca. 20-25% danske).
  • 2 stk. dB Technologies Højtalere (aktive)
  • 2 stk. Højtalerstativer
  • 2 stk. Vocal Mikrofoner m/ 9 meter ledning.
  • 1 stk. Karaokeafspiller med mulighed for CD skiver / USB / SD card.
  • 1 stk. 32" TV Monitor.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilke fester lejer karaokeanlæg?

De fleste kunder der lejer karaokeanlæg er til private fester og større firmafester - men det er også ofte vi leverer til lidt større arrangementer, hvor de ønsker en konferencier / karaoke DJ til afvikling og styring af underholdningen. Højtaleranlægget der følger med til anlægget her egner sig fint til arrangementer med 15-70 gæster. Det kan selvfølgelig altid opskaleres og der kan lejes storskærms monitor vendt mod publikum, trådløse mikrofoner eller større lydanlæg. Lej karaoke til en sjov aften, anlægget kan altid udbygges efter dit behov for: Ekstra mikrofoner, lysshow eller storskærm! Det er altid muligt at booke levering og opstilling af karaokeanlægget på hele Sjælland og Københavnsområdet.

 

Gode råd ved brug og leje af karaokeanlæg

Når du stiller anlægget op er det en god ide at du har en rimelig afstand mellem højtalere og mikrofoner - stil derfor højtalerne ude i siden og undgå at sangerne står direkte foran højtalerne. Det vil hjælpe med at minimere mikrofonhyl (feedback). Mikrofonerne er koblet til karaokeafspiller som mixer lyden mellem sange og mikrofoner - ønskes der er bruge PC/AUX lyd samtidig med karaokeafspilleren skal du have en lydmixer koble på for at samle signalerne.

NB! Aux stik skal altid bookes udover anlægget ved behov for dette, det koster IKKE ekstra.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af karaoke anlægget

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktMiniJack (AUX) TilslutningXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)Temafester
No location available

Tips & Tricks

Opstilling af karaokeanlægget

5
Vi har samlet en quick-guide til hjælp når du lejer karaokeanlægget. Den gennemgår opstilling og tilslutning af karaokeanlægget og kan findes under menuen "Betjeningsvejledninger". Du er som altid meget velkommen til at ringe med spørgsmål til brug og tilslutning af karaokeafspiller og tilbehør.
2024-02-21

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Karaoke Tilbehør

Sanglister

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.

Vanilla Sound & Light Production Logo

Vanilla Sound & Light Production udlejer Lyd, Lys og AV-udstyr til både private og erhverv.

Levering & Lydtekniker

Vanilla Sound & Light Production hjælper ofte med levering og opstilling af det lejede udstyr - Vi kan sørge for kvalificeret mandskab, til betjening af det lejede udstyr og afvikling af medier, lyd og kamera under arrangementet.

 

Vores typiske kunder har base i København, Nordsjælland eller Vestegnen af Sjælland. Vi udlejer dog også til mange  større arrangementer i resten af Danmark & Sydsverige.