DJ Controller Pult Udlejning - Leje af Pioneer RX2

DJ Pulte og tilbehør udlejes på Sjælland!

DJ Pult (Pioneer RX2)
Lejepris: 800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
DJ Pult (Pioneer RX2)
Til Leje
DJ Pult (Pioneer RX2)
Strømforbrug: 120W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 11,4kg.
Leje af professionel Pioneer DJ Controller Pult til private og erhverv

Pioneer RX2 er en professionel og gennemtænk DJ controller pult som egner sig til de fleste mindre og mellemstore opgaver. Det er en controller pult som er velegnet til både nybegyndere og professionelle DJ's der ønsker at mixe musik, bruge effekter og pads. DJ pulten har mulighed for standalone brug hvor du blot tilslutter en enkelt USB stick med din musik, eller du kan tilslutte den til en laptop eller mobiltelefon med AUX (MiniJack) stik. Pulten har 3 input kanaler, hvor de 2 af dem normalt bruges til pultens to decks, og den sidste kan tilsluttes laptops, PC eller mobiltelefon.

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Pioneer RX2 DJ Pult.
  • 1 stk. Keyboard Stativ.
  • 1 stk. MiniJack AUX tilslutning.

 

Hvilken type DJ controller (pult) skal jeg vælge at leje?

Valg af DJ controller kommer meget an på de ønsker din DJ har til udstyret han skal spille på. Mange DJ's kan benytte forskellige pulte til deres sæt, men for enkelte er det vigtigt det er en specifik dj pult. Skal du selv lege DJ for en aften eller ønsker dine gæster skal skiftes til at sætte musik på, så anbefaler vi vores mindre eller mellemstore Pioneer pulte. De er intuitive at bruge, selv for nybegyndere og der kan benyttes USB sticks med musik, mobiltelefon/PC input eller der kan tilkobles andre former for enheder efter ønske. Vi har mange gæster som har stor glæde af at lave "DJ kokurrencer" til deres fest, hvor de involverer gæsterne i underholdningen. Denne Pioneer RX2 controller pult passer rigtig godt til nybegyndere og lettere øvede, så både erfarne og nybegyndere kan have glæde af at leje denne DJ controller.

 
Gode råd ved brug og leje af DJ pulte

DJ pulten placeres på et bord, eller det medfølgende stativ på et stabilt underlag. Du bør undgå drinks og lignende nær pulten, da en spildt drink kan ødelægge både DJ pulten, men også din fest da du så står uden musik. Det er muligt at koble diverse enheder til de ekstra input kanaler på DJ pulten som f.eks. vinyl pladeafspillere, PC lyd eller mobil/ipad musik.

NB! Vær opmærksom på at DJ pulte tåler IKKE væsker som f.eks. regn, spildte drinks og lign.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af Pioneer RX2 DJ Pult

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
MiniJack (AUX) TilslutningPhono Udgang (Rød + Hvid)XLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKoncerterLive BandTemafester
No location available

No reviews for house


Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.