Lydmixer Udlejning - Leje af Analoge og Digitale Lydmixere på Sjælland

Lyd Udlejes: Mixere, Højtalere & Mikrofoner!

Lydmixer Udlejning

Styring af flere lydsignaler samtidig, kræver ofte en lydmixer med en størrelse der matcher opgaven. Det kan være et lille setup som at kombinere en enkelt mikrofon med et lydsignal fra en computer - til den store løsning med mange trådløse mikrofoner, et band eller koncert. Vi hjælper gerne med at finde en passende lydmixer.

Valg af Lydmixer

Når du vælger hvilken lydmixer du skal benytte er den vigtigste egenskab ofte antal input kanaler og dernæst hvad du har behov for at effekt, eq og lign. Vi har både analoge og digitale lydmixere i udlejningen. Til de mindre opgaver er en analog lydmixer ofte udemærket, men til de større opgaver vil de fleste lydfolk vælge en digitalmixer.

Digitale & Analoge Lydmixere

Leje af Lydmand

Til større arrangementer, møder og koncerter, anbefaler vi ofte at få sat en lydtekniker på, til styring af mikrofoner og lydmixerens funktioner. Det kan ofte være en fordel at leje en lydmand til opgaven som samtidig har øre for at fintune lyden og kan hjælpe med afvikling af bands + artister. Når vi tilknytter en lydmand til en given opgave, så vil vi sørge for han er kvalificeret til opgaven og naturligvis at han altid kender det udstyr han arbejder på fuldt ud.

Levering & Opstilling

Du kan altid booke hjælp til transport og opstilling af det højtaleranlæg og lydmixere du lejer - vi kører over hele Sjælland, eller ved større opgaver hele Danmark og Sydsverige. Vores kunder der lejer højtalere ligger primært i København, Nordsjælland og vest- & midtsjælland. Ring gerne for at få en god pris på levering & afhentning. Vi kan også hjælpe med bemanding af udstyret  i form af lydtekniker og hands til opstilling af udstyr og afvikling.