Mackie ProFX6 Lydmixer Udlejning - Leje af Analoge og Digitale Lydmixere på Sjælland

Lyd udlejes som f.eks.: Mixere, Højtalere, Mikrofoner og lign.

Lydmixer Udlejning (Lille)
Lejepris: 300,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Lydmixer Udlejning (Lille)
Til Leje
Lydmixer Udlejning (Lille)
Til Leje
Lydmixer Udlejning (Lille)
Strømforbrug: 30W
Mulighed: Til Leje
Lydmixer Udlejning til private og erhverv

Leje af Mackie ProFx6 Lydmixer med de mest gængse stik og muligheder til et lille sang/vocal lydsetup - det kan f.eks. være en guitar eller elklaver spiller der ønsker at vocal/sang på 1-2 mikrofoner. Lydmixeren har 2 mikrofon indgange, mulighed for tilslutning af instrument (f.eks. guitar / klaver) og der er mulighed for at tilslutte AUX (MiniJack indput). Denne lydmixer egner sig også godt til at koble et par mikrofoner + DJ pult eller lydsignal sammen med et højtaleranlæg. Den giver dig mulighed for at styre de enkelte inputs separat og endda sætte lidt effekter som rumklang/chorus på dine mikrofon indgange. Lydmixeren kan leveres med lidt Jack/XLR stik adapterer så du kan koble netop dine instrumenter og lydingange til efter behov. Lydmixeren egner sig også fint til lydstyring til et lille møde/konference setup hvor der er behov for et par enkelte mikrofoner og mulighed for baggrudsmusik eller lyd fra en PC/laptop.

Lydmixerens Specifikationer
  • 2 stk. Mikrofon indgange (XLR + Jack).
  • 1 stk. Stereo Line indgang (Jack).
  • 1 stk. Stereo Line indgang (MiniJack / AUX).
  • Fx Effekt Modul.
  • USB Digital Optagelse.

 

Hvilken størrelse lydmixer bør jeg leje til mit event?

Lydmixere har et fast antal input kanaler og typisk 2 output til højtaleranlægget og resterende output bruges ofte til monitor lyd. Små mixere har typisk 2-4 input kanaler og store mixere et sted mellem 16-32 inputs. Derfor er det vigtigt ved booking at du vælger en mixer med nok kanaler til dine behov og derudover har de funktioner du ønsker. Funktionerne man ønsker at bruge i sin lydstyring kan f.eks. være monitor udgange, Fx (effekt) moduler og delefilter/eq. Vi hjælper gerne med valg af den rigtige mixer til dit arrangement i forhold til behov, funktioner og evt. band/artist "rider" hvor der skal opfyldes krav til udstyret der lejes.

 

Medfølgende Udstyr:
  • 1 stk. Mackie ProFX6 Lydmixer.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Gode råd ved brug og leje af lydmixere

Lydmixeren tilsluttes først til højtaleranlægget med de medfølgende XLR kabler. Det nemmeste er at starte med kabling i mixerens to output stik og derefter forbinde højtalerne. Sørg for at højtaleranlægget har dæmpet volumen eller er muted når du tilslutter lydmixeren for at undgå unødig støj, feedback og overbelastning af højtaler systemet. 

NB! Lydmixer kan leveres med forskellige adapter kabler, spørg efter det du har brug for ved booking.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af trådløse mikrofoner

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktJack (Stor) IndgangJack (Stor) UdgangMiniJack (AUX) TilslutningXLR IndgangXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)KonferencerLive BandMøder
No location available

Tips & Tricks

Lydmixer Tilslutning

5
Når du tilslutter lydmixeren til højtaleranlægget er det en god ide at skrue ned for højtalerne og mixerens kanaler inden tilslutning - så undgår du unødig støj, feedback og overbelastning af anlægget. Det er vigtigt at undgå røde dioder der lyser under brug af mixeren da det ellers vil forvrænge lydsignalet.
2023-11-06

Kabler & Stik

5
Når du booker at leje lydmixeren, så gør gerne opmærksom på hvilken type kabler du ønsker at tilslutte. Vi kan hjælper med diverse stik omformere, kabler og adapterstik, så det hele kan tilsluttes som du ønsker og passer sammen.
2023-11-18

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.