Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Streaming Udlejning

Stormøde Opsætning

Dette arrangement bød på arbejde og afvikling i form af en komplet AV-opstilling, tilslutning og betjening af alt teknisk udstyr til et større møde i København. Der blev leveret lydanlæg med 4 trådløse mikrofoner og højtalere der kunne dække ca. 350 tilhørere i hallen. Deruover 2 storskærme i form af lærreder med to tilhørende projektorer, som begge samtidig viste præsentationen der kom fra foredragsholdernes laptop. Mødet skulle derudover streames ud til tilhørede rundt om i landet på et internt Teamsmøde.

Da man ønskede indholdet fra mødet delt med andre online, blev foredragsholderne filmet med 2 stk. robotkameraer fra forskellellige vinkler og placeringer og lyden fra de trådløse mikrofoner blev indkodet i videostream signalet. Til lige netop denne type opgaver har vi bygget og sammensluttet en komplet plug-n-play livestreaming løsning med robotkameraer, videomixer, styring og alt nødvendigt netværksudstyr i et samlet rackskab. En lille mini TV-station med streaming mulighed, klar til opsætning på ca. 15 minutter.
Projektor Leje til stormøde

Projektor & Lærred

Hallens indretning og mødeopsætningen med scene i midten betød at vi brugte 2 store lærreder med tilhørende projektorer for at vise præsentationer og videoindhold under mødet. Det betød at begge projektorer skulle kobles sammen så de viste samme signal på skærmene. Signalet kom fra foredragsholdernes laptop som blev delt og sendt videre til begge projektorer med en HDMI splitter løsning.
Straming Udlejning

Video Streaming

Billedesignalet fra foredragsholders laptop og video fra de to robotkameraer blev mixet sammen og sendt ud til online tilhørere via en streaming platform. Lyden fra de trådløse mikrofoner, der blev brug i lokalet under mødet, blev ligeledes mixet sammen med videomaterialet og det betød at lyden hos tilhørene online var knivskarp og budskabet kom fint frem. Der var ca. 50 tilhørere som ikke var fysisk tilstede under mødet men fulgte med online et andet sted i landet.
Straming Leje

Lydanlæg + Mikrofoner

Opstilling af kraftigt lydanlæg, i form af line array højtalere monteret på stativer. Det betød at lyden blev spredt med ensartet lydstyrke i lokalet og den var god og klar. Lydanlægget skulle udelukkende bruges til taler i denne opsætning og behøvede derfor begrænset antal højtalere. Der var lejet 4 trådløse mikrofoner til arrangementet, heraf 2 som headset mikrofoner og 2 håndholdte - det betød at foredragsholderne hele tiden havde hver deres mikrofon på og de håndholdte kunne bruges til spørgsmål i salen.
Møde Projektor Leje