DJ Pulte Udlejning - Leje af DJ Pult

DJ Pulte og tilbehør udlejes på Sjælland

Udvalgt Udlejningsudstyr

Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Leje af Lydudstyr

Lyden er noget af det vigtigste til et arrangement hvor du ønsker der er festlig stemning, eller et budskab skal spredes klart og tydeligt. Kvaliteten af lydanlægget du lejer bør afstemmes med de opgaver du forventer højtalerne og måske mikrofonerne skal løse. Vi har både billige og dyrere højtalere i udlejningen og hver af dem passer til deres specifikke opgaver.

Under menupunktet "Udlejning / Lydudstyr" finder du de enkelte produkter, enten som samlepakker eller enkelte enheder. Hvert enkelt lydanlæg eller højtaler kan sammensættes med tilbehør som: Trådløse mikrofoner, livemixere, DJ pulte eller måske bare en PC/ipad.
Image

Lyseffekter & Lamper

Der findes primært to typer lamper/lyseffekter der bruges til events og fester - den ene type er de bevægelige lamper som er dem der ofte fylder dansegulvet med farvede stråler og giver bevøgelse og feststemning. Bevægelige lamper kan være simple lyseffekter, eller mere avancerede moving heads/scannere. Disse lamper suppleres ofte med faste farve/lyskilder, specielt ved scenebelysning eller til oplysning og lysfarvning af et festlokale.

Faste lamper kan være lamper som Par64 lamper, profilspots, fresnel lamper eller farvede upligts. Disse bruges ofte som den primære del til teater og scenebelysning for at skabe lys og farve på en scene, men uden de optrædende forsvinder i bevægelser mængden af bevægeligt lys. Faste lamper er også rigtig velegnede til dekorations og lounge belysning af lokaler. En populær brug af dekorations lys er uplights/floorspots der ofte bruges til bryllupper, fester, events, og evt. messer for at gøre kedelige lokaler mere festlige.

Møde & Koncerence Teknik

Telefonisk hjælp ved leje af udstyr

Telefonisk Hjælp

Når du lejer teknisk udstyr hos Vanilla Sound & Light hjælper vi gerne med vejledning omkring opsætning, betjening og tilslutning af det lejede udstyr. Vi giver en kort instruktion ved levering/udlevering af udstyret og derudover er du altid meget velkommen til at ringe dag/aften og få hjælp til konkrete problemer/spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at trække på vores kompetencer indenfor udlejning af teknisk udstyr når du booker lyd, lys eller AV-udstyr. Vi hjælper gerne både under planlægning og efter opsætning og levering af evt. lejet udstyr til din fest eller event.
Image

Levering & Afhentning

Når du lejer lyd, lys og AV udstyr kan du altid vælge mellem selv at hente udstyret og stå for opsætning/betjening, eller vi kan levere, opstille og evt. betjene udstyret for dig på eventets adresse. Henter du selv udstyret har vi fleksible tider for udlevering og aflevering på vores lageradresse i Roskilde. Du er altid velkommen til at spørge på en konkret, men uforpligtende pris for transport af udstyret og evt. opsætning/tilslutning.

Der kan være mange årsager til at vælge levering og opsætning af udstyret, specielt ved de større events. Mange vælger denne løsning da det sparer en masse tid og evt. frustrationer når Vanilla Sound & Light hjælper med opsætning, levering og evt. betjening af det tekniske udstyr der lejes. Mange af vores kunder siger det giver en kæmpe ro i maven når alt er gennemtestet og køreklar inden vi kører fra stedet igen.

Nyeste Udstyr i Udlejning