Leje af Karaokeanlæg på Sjælland - Karaoke Udlejning

Karaoke Udlejning i Roskilde - Karaokeanlæg med Højtalere, TV skærm og 600+ numre. Lyd & Højtalere udlejes til private & erhvervs arrangementer.

Karaoke Udlejning
Lejepris: 1.800,- inkl. moms. 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Karaoke Udlejning
Strømforbrug: 500W
Mulighed: Til Leje
Samlet Vægt: 50kg.
Karaoke Udlejning til private og erhverv

Leje af komplet karaokeanlæg til fester og events hvor i vil have det sjovt med at synge karaoke og måske lave karaokekonkurrencer. Det leveres med to kraftige aktive højtalere med indbygget forstærker, karaokeafspiller og 600-700 karaokenumre med ca. 30% danske numre. Vi har for tiden 3 sanglister man kan vælge mellem. De fleste numre er ældre grand prix og klassikere fra tiden 60-90'erne.

Medfølgende Udstyr:
  • Karaokesange (600-700 numre, ca. 30% danske).
  • 2 stk. dB Technologies Højtalere (aktive)
  • 2 stk. Højtalerstativer
  • 2 stk. Vocal Mikrofoner m/ 9 meter ledning.
  • 1 stk. Karaoke afspiller med mulighed for CD skiver / USB / SD card.
  • 1 stk. 32" TV Monitor.
  • Nødvendige kabler & stik.
 
Hvilken størrelse karaokehøjtalere skal lejes?

Karaokeanlægget kommer her med alt du skal bruge af lydanlæg, mikrofoner, skærm og afspiller + kabler. Det eneste du behøver udover er en helt alm. stikkontakt. Anlægget er udstyret med 2 højtalere på stativer som gør det egnet at bruge til arrangementer med maksimalt ca. 40-60 gæster. Ved større arrangementer kan anlægget udvides så det passer bedre til lokalet / antal gæster.

 

Gode råd ved brug og leje af karaokeanlæg

Når du stiller anlægget op er det en god ide at du har en rimelig afstand mellem højtalere og mikrofoner - stil derfor højtalerne ude i siden og undgå at sangerne står direkte foran højtalerne. Det vil hjælpe med at minimere mikrofonhyl (feedback). Mikrofonerne er koblet til karaokeafspiller som mixer lyden mellem karaokesange og mikrofoner - ønskes der er bruge PC/AUX lyd samtidig med karaokeafspilleren skal du have en lydmixer koble på for at samle signalerne.

NB! Aux stik skal altid bookes udover anlægget ved behov for dette.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af karaoke anlægget

Egenskaber

Elektriske Muligheder:
230V StikkontaktMiniJack (AUX) TilslutningXLR Udgang
Bruges Ofte:
BryllupFesterKaraokeKoncerter (Små)Temafester
No location available

Tips & Tricks

Leje Karaokeanlæg

5
Når du lejer karaokeanlægget anbefaler vi altid folk at få det stillet op i god tid og prøvet af - på den måde lærer man karaokeanlægget at kende og får en føling med det inden festen starter.
2023-11-01

Tilslutning & Opstilling

5
Når du stiller karaokeanlægget op, så anbefales det at skrue ned for højtalerne så du undgå feedback/støjgener når mikrofoner og karaokeafspiller tilsluttes højtalerne. Højtalerne bør placeres med en fornuftig afstand til mikrofonerne, og gerne lidt foran, eller drejet væk fra sangerne - det minimerer feedback (mikrofonhyl) og giver bedre lyd når der synges.
2023-11-06

Tilføj Godt Råd
Titel
Kommentar
Rating

Ekstra Tilbehør

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.