Fladskærme til leje

Information om fladskærms udlejning

Hvilken størrelse fladskærm bør jeg leje?
Størrelsen på den lejede fladskærm bør være så budskabet og billedet på skærmen er let at se for alle i lokalet. Dog kan det variere meget hvad skærmen skal bruges til i forhold til hvilken størrelse der er mest egnet - info skærme behøver ikke være så store. Ønsker du derimod at skærmen skal bruges som et lærred og måske vise en præsentation eller indhold med vigtig tekst skal skærmen have en rimelig størrelse i forhold til at antal tilskuere.

Ved store lokaler er det muligt at sætte flere skærme op, de mest egnede steder og så linke billede signalet sammen så de alle viser samme signal samtidig.
Typisk kobles en laptop eller medieafspiller til fladskærmen og det signal kan fordeles ud til flere fladskærme eller projektorer ved at leje en signalfordeler og ekstra kabler. Vi har LED skærme til udlejning i størrelserne fra 32" og op til 100" og alle kan leveres på gulvstander, og en del kan også ophænges i rig eller anden konstruktion.

Lejeperiode
Fladskærms udlejning fra Vanilla Sound & Light Production skal være nemt og fleksibelt - Det betyder vi gerne giver et par ekstra dage inden lejeperiode til opsætning og transport af de lejede LED skærme uden at tage betaling for disse dage. Som udhangspunkt betaler du kun leje for aftalte brugsdage på udstyret, og dagsprisen falder altid jo længere lejeperioden er. Som udgangspunkt kan du altid have udstyret du lejer til rådighed en hel weekend og stadig kun betale for en enkelt dags leje. Både for at lette transport og have god tid til opsætning, men også for at være fleksibel og yde god service overfor kunden.

Du kan vælge selv at afhente udstyret på vores lager og dermed spare evt. transport udgifter. Laver du selvhenter løsningen aftaler vi en nærmere tid for afhentning hvor vi vil have udstyret klar til dig på lageret. Aflevering foregår ofte ved at man selv låser tingene ind, koden udleveres ved afhentning af projektor udstyret. Vi kan også levere fladskærmen til din adresse og evt. stå for opsætning og tilslutning. Hvis du ønsker et tilbud på transport / opsætning af fladskærme, så kontakt os på meget gerne på telefon eller e-mail kontakt her på hjemmesiden!

Generelt om Leje af Fladskærme

Fladskærms Udlejning til privat og erhverv
Hvad skal skærmen bruges til af opgave? Det er nok den vigtigste betragtning i forhold til at vælge hviklen type LED skærm og hvordan den monteres på f.eks. bordfod, gulvstander eller som ophængt i rig. Skal fladskærmen bruges indenfor i trygge rammer, eller udenfor hvor den evt. bliver udsat for regn og kraftigt dagslys.

Vi hjælper gerne med at rådgive dig om hvilket løsning der er den bedste i forhold til dit arrangement. De fleste skærme vi udlejer bruges indendørs til events, møder eller lignende arrangementer og er typisk monteret på en gulvstander. Gulvstanderen har den fordel at monitor skærmen kommer op at hænge i øjenhøjde og dermed er lettere at se indholdet på - og derudover at skærmen er stabilt monteret og hænger sikkert.

Generelt har alle vores fladskærme i udlejningen små højtalere indbygget, disse højtalere er fine til at afspille lyd i små forsamlinger eller ved infoskærme som f.eks. bruges til udstillinger og små events. Har du brug for lyd ud til større forsamlinger kan vi altid koble større højtaleranlæg på samme lydkilde som fladskærmen bruger og dermed sprede lyden ud til store forsamlinger ved møder, koncerter, events eller lignende.