Nyheder Udlejningsudstyr

Lyd, Lys & AV-Udstyr til leje på Sjælland

Leje Højtalere

Hvilke højtalere skal jeg vælge?

"Hvilket anlæg er bedst når jeg skal vælge højtaleranlæg til mit arrangement?" Det kommer meget an hvor mange mennesker anlægget skal spille op, hvilken type fest højtalerne skal bruges til og om det er livemusik/dj eller andet der skal formidles via anlægget.

Nedenfor her ses eksempler på 3 typer anlæg, som er blandt dem vi bruger oftest til diverse arrangementer og events. Når du lejer et af nedenstående 3 lydanlæg, så er det en komplet pakke med alt der skal bruges af kabler/stik så du kan få lyd ud igennem højtalerne. Tilslutningsmulighederne er mange og dækker f.eks. over: AUX (minijack) stik, DJ pult eller live mixer. Det betyder du fortæller os blot hvilken enhed du ønsker at tilslutte til højtaleranlægget du lejer, og så vil vi hjælpe med de korrekte stik og kort instruktion i tilslutning ved afhentning/levering af udstyret.
Højtaler Leje
Skal du holde fest for et mindre antal personer (ca. op til 30-50), så kan 2 gode højtalere med indbygget forstærker være et godt forslag til det højtaleranlæg du lejer. Dette lydanlæg består af 2 gode aktive højtalere som kan monteres på medfølgende stativer. Stativerne bruges for at få højtalerne lidt op i luften og sprede lyden bedre i lokalet. Højtalerne har indbygget forstærker, hvilket betyder de blot skal tilsluttes alm. stikkontakt og en lydenhed (f.eks. pc/ipad) for at få musikken startet til arrangementet.
Image
Disse EV højtalere har en rigtig flot og kraftig lyd i forhold til deres størrelse. Højtalerne egner sig specielt godt til liveoptræden som f.eks. sanger eller band brug. De har indbygget forstærker og med følgende stativer/kabler så alt er nemt og ligetil at stille op. Vi anbefaler at leje dette sæt til f.eks. bands eller liveoptræden da de er bygget i solide trækabinetter som betyder minimalt rungen og giver et klart og kraftigt lyd billede. EV højtalerne er kendt for kvalitet og overskud i forstærker opbygningen i kabinettet.
Image
Taleanlæg er en sammensat pakke der ofte bruges til events/møder hvor man ønsker at spille lidt baggrungsmusik og samtidig have mulighed for at tale og annoncere til publikum. Taleanlægget udlejes komplet med højtalersæt, livemixer og trådløs mikrofon. Lydmixeren giver mulighed for at koble både trådløse mikrofoner og lydinput som f.eks. pc/ipad til samtidig. Taleanlægget kan også bruges til mindre sang/vocal underholderholdning hvor der måske køres lidt musik i baggrunden.

Højtalerpakker

Du kan læse mere om de højtalerpakker vi har i udlejning til fester og events ved at klikke herunder. Leje af højtalere til små som store arrangementer med gæster fra 20 - 1.000. Derudover er du altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ønsker hjælp til at finde og leje de helt rigtige højtalere til dit arrangemenet - samtidig til den rigtige pris.